Εκεί… καίγεται να πάρει παίκτη ο ΠΑΟΚ – Τα δεδομένα με Μπάμπα – Ανοιχτό το θέμα στόπερ


Εκεί… καίγεται να πάρει παίκτη ο ΠΑΟΚ – Τα δεδομένα με Μπάμπα – Ανοιχτό το θέμα στόπερ


Διαφ.

Η προετοιμασία του Δικεφάλου του Βορρά έχει ξεκινήσει όμως ακόμα οι προσθήκες παικτών που θα δώσουν βοήθειες ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς δεν έχουν γίνει, κάτι που προβληματίζει.

ΠΑΟΚ: Το δεξί άκρο της άμυνας στελεχώνεται από τους Λύρατζη και Σάστρε ενώ στα αριστερά δεσπόζουν οι Ράφα Σοάρες και Τσαούσης. Δεν αποκλείεται να επιτευχθεί προσεχώς συμφωνία με τον Μπάμπα Ράχμαν και ο Γκανέζος να ενισχύσει τους ασπρόμαυρους στην Ολλανδία.

Με ερωτηματικό παραμένει ακόμη η υπόθεση ανανέωσης του Αντελίνο Βιεϊρίνια δεδομένου πως εκκρεμεί η επικοινωνία του αρχηγού με τον Ιβάν Σαββίδη για το τι μέλλει γενέσθαι τη νέα σεζόν.

Στο κέντρο της άμυνας, ο Γιάννης Κάργας έχει λάβει άδεια από τον Δικέφαλο καθώς δεν βρίσκεται στα πλάνα του ΠΑΟΚ και αναζητά τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Από την άλλη, «προαγωγή» από τη δεύτερη ομάδα έχει πάρει ο νεαρός στόπερ, Ραούλ Μορικέλι, ο οποίος ενσωματώνεται στους Κουλιεράκη, Ίνγκασον, Μιχαηλίδη και Νάσμπεργκ, με τον ΠΑΟΚ να αναζητά και αμυντικό στη μεταγραφική αγορά.

  Είπε “όχι” για Ισραήλ πρώην άσος του Ολυμπιακού

Στα χαφ, εκεί όπου ο Δικέφαλος το… ψάχνει πολύ για ενίσχυση και εμφανίζεται διατεθειμένος να κάνει την υπέρβαση στη συγκεκριμένη θέση, φιγουράρουν οι Αουγκούστο, Φιλίπε Σοάρες, Σβαμπ ενώ έχει επιστρέψει από τον δανεισμό του και ο Τσιγγάρας.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ατάκα Μίροτιτς που… τρέλανε τους Αγγελόπουλους – “Όχι” σε περισσότερα χρήματα – Γιατί θέλει Ολυμπιακό!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: