"Παγωμάρα" με Ελ Αραμπί, αποφάσισε ο Βαλμπουενά – Τα 5 πιτσιρίκια του Κορδόν και η πώληση 15plus εκατ.!


“Παγωμάρα” με Ελ Αραμπί, αποφάσισε ο Βαλμπουενά – Τα 5 πιτσιρίκια του Κορδόν και η πώληση 15plus εκατ.!


Διαφ.

Το μέλλον των… γερόλυκων και οι μικροί του Ρέντη που ξεχώρισαν. Στο Λιμάνι προχωρούν σε μεγάλη ανανέωση του ρόστερ, αφού Κορδόν-Μαρτίνεθ έχουν συμφωνήσει με τη διοίκηση για το νέο πλάνο. Πρώτα θα υπάρξουν αποχωρήσεις, μετά αξιολόγηση παικτών από τη β’ ομάδα και μετά μεταγραφές…

Ολυμπιακός: Σε περιοδο διεργασιών βρίσκονται στο Λιμάνι μετά την έλευση του Ντιέγκο Μαρτίνεθ, καθώς ο νέος προπονητής μαζί με τον Αντόνιο Κορδόν έχουν εκπονήσει το μεταγραφικό πλάνο και αυτό, τώρα, βρίσκεται σε διαδικασία υλοποίησης.

Οι Πειραιώτες, βέβαια, είναι περίεργη περίπτωση δεδομένου ότι αφενός είναι τεράστιο καράβι και η πίεση είναι πάντα μεγάλη, αφετέρου έχουν ένα μεγάλο σε πλήθος ρόστερ που θα πρέπει να αξιολογηθεί πρώτα.

Ο Βαλμπουενά και ο Αραμπί!

Γιατί, για παράδειγμα, κανείς δεν μας έχει πει τι θα γίνει με τον Ματιέ Βαλμπουενά! Ο Γάλλος άσος θέλει να συνεχίσει για έναν χρόνο ακόμα στο Λιμάνι. Από το κλαμπ δεν υπάρχει αυτή η πρόθεση (όπως και για τον Παπασταθόπουλο) αλλά όσο η ενίσχυση δεν προχωράει με γοργούς ρυθμούς, και με δεδομένο ότι στα θερινά προκριματικά χρειάζεται ισχυρός κορμός και πνεύμα νικητή, είναι απίθανο να ανανεώσει για ακόμα έναν χρόνο; Κάπως, έτσι, άλλωστε, είχε συνεχίσει και πέρσι στην ομάδα.

Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί, αν και ο 36χρονος άσος έχει συμβόλαιο με την ομάδα. Από τον Ολυμπιακό δεν έχει μιλήσει κανείς μαζί του, αλλά είναι σαφές ότι θέλει να παραμείνει στην Ελλάδα γιατί τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του περνούν εξαιρετικά.

Τι θα γίνει, όμως, αν το ενδιαφέρον από το αραβικό ποδόσφαιρο (αντίστοιχο ενδιαφέρον υπάρχει και για τον Αμπουμπακάρ Καμαρά, ίσως μια από τις πιο αποτυχημένες μεταγραφές τού Πέδρο Μαρτίνς στην ομάδα!) μετουσιωθεί σε πρόταση; Όχι κάποια πρόταση που θα έχει κέρδος για τον Ολυμπιακό, για την πώληση του παίκτη δηλαδή. Αλλά μια πρόταση που θα μπορούσε να αποσυμφορήσει το μπάτζετ από το συμβόλαιο του Μαροκινού…

Παίρνει λεφτά για τον τελειωμένο;

Το όνομα του Πέπε έχει επιστρέψει στο ρεπορτάζ των Ερυθρόλευκων (μια ακόμα μεταγραφική αποτυχία με τη σφραγίδα του Π. Μαρτίνς), καθώς η Οβιέδο ενδιαφέρεται για την περίπτωσή του χαφ του Ολυμπιακού.

Η ισπανική ομάδα αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της χώρας και θέλει τον 26χρονο χαφ, καθώς μετά από τον δανεισμό του στην Καρταχένα (17 συμμετοχές και 5 ασίστ), φαίνεται ότι έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον.

  Ησυχία, τώρα μιλάει ο παλιός!Βίκτωρας Μητρόπουλος: "Το πρωτάθλημα έχει..."

Το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό ολοκληρώνεται σε έναν χρόνο από τώρα, άρα είναι η τελευταία ευκαιρία για τους Πειραιώτες προκειμένου να ρεφάρουν τη μεταγραφή του – Έστω αν καταφέρουν να πάρουν ένα ποσό που να ανέρχεται 200.000-300.000 ευρώ. Διαφορετικά θα επιδιώξουν να γλυτώσουν αποκλειστικά την αμοιβή του.

Τα 5 πιτσιρίκια από τις υποδομές!

Την ίδια στιγμή που στον Ολυμπιακό δεν υπάρχουν μόνο όσοι βρίσκονται στο ρόστερ ή ήταν δανεικοί δεξιά και αριστερά στην τελευταία αγωνιστική περίοδο, αλλά και πολύ καλό υλικό στην υποδομή του συλλόγου. Εκεί έψαξε ο Μίτσελ και βρήκε τον Ντόη, για παράδειγμα.

Εκεί είναι, τώρα, οι Κωστούλας, Μπακαλιάνης, Μουζακίτης, Λιάτσος και Κουτσίδης, δηλαδή οι παίκτες που, μαζί με τον Αλγκασίμ Μπα (που βρίσκεται στο Κόπα Άφρικα αυτό το διάστημα), ετοιμάζονται να βρουν μόνιμη θέση στο ρόστερ τής ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.

 Οι Πειραιώτες θα στηρίξουν το υλικό που υπάρχει στη β΄ ομάδα και στις ακαδημίες και δεν είναι τυχαίο ότι, ήδη, από τις αρχές τού Ιουνίου το sportdog.gr σάς έχει παρουσιάσει θέμα για αυτούς ακριβώς τους ποδοσφαιριστές.

  Είναι επίσημο! Στην ΑΕΚ ο Μαρσιάλ

“Ψαχνει για χαφ η Ρέιντζερς – Δίνει το πολύ 10 εκατ. ευρώ – Αυτόν που ήθελε ο Ολυμπιακός”

Την ίδια στιγμή που η Ρέιντζερς φαίνεται ότι μαρκάρει στενά τον Χουάνγκ, αν και ενδιαφέρον έχουν δείξει τόσο από τη Νάπολι, όσο και από τη Φράιμπουργκ και την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Οι Πειραιώτες, μάλιστα, λέγεται ότι ζητούν τουλάχιστον 15 εκατ. ευρώ για τον Νοτιοκορεάτη άσο!  

Το sportdog επικοινώνησε με τον Αλέξανδρο Αντωνίου, δημοσιογράφο που γνωρίζει πολύ καλά το ποδόσφαιρο στη Σκωτία, προκειμένου να συλλέξουμε πληροφορίες για το ενδιαφέρον της Ρέιντζερς για τον Χουάνγκ.

Πήραν τον χειμώνα τον Ράσκιν από τη Σταντάρ Λιέγης, που τον ήθελε και ο Ολυμπιακός. Αν και αυτός μπορεί να παίξει και σε άλλες θέσεις. Δεν έχουν λαό στο κέντρο, λογικό είναι να ψάχνουν για χαφ“, ανέφερε αρχικά ο καλός συνάδελφος και συμπλήρωσε: “Δε νομίζω ότι μπορεί να δώσει πάνω από 10 εκατ. ευρώ. Οι περισσότερες μεταγραφές της είναι 3-4-5 εκατ. ευρώ το πολύ”.

“Θα κάνει πλάκα ο Χουάνγκ – Είναι βήμα για την καριέρα του; – Για αυτό τον “κόβει” η Σέλτικ”

Μπορεί να τα καταφέρει στη Σκωτία ο Χουάνγκ;

“Θα κάνει πλάκα σε σχέση με τους υπόλοιπους. Αλλά δεν ξέρω αν και ο ίδιος ο Χουάνγκ θα το θεωρούσε βήμα στην καριέρα του αυτό”.

Αφού ακούγεται το όνομά του στη Σκωτία, θα μπορούσε να απασχολήσει και τη Σέλτικ;

“Η Σέλτικ έχει κάνει άνοιγμα στην αγορά της Ασίας, δεν αποκλείεται να ενδιαφερθεί. Αλλά δεν ξέρω αν έχουν ανάγκη για κάποιον σε θέση, μόνο χαφ δεν θέλουν αυτή την περίοδο”.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Ζινκερνάγκελ… φέρνει φορ στον Ολυμπιακό – Καραμπόλα 4,5 εκατ. με Πέτκοβιτς – Ο ειδικός όρος για Μπάρτρα


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: