Αλλάζει θέση και καθιερώνεται ο Κλεϊνχέισλερ στον Παναθηναϊκό – Ποιον πιτσιρικά αποθέωσε ο Νικολογιάννης


Αλλάζει θέση και καθιερώνεται ο Κλεϊνχέισλερ στον Παναθηναϊκό – Ποιον πιτσιρικά αποθέωσε ο Νικολογιάννης


Διαφ.

Ο Τάσος Νικολογιάννης αποκάλυψε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM την καθιέρωση του Λάζλο Κλεϊνχέισλερ ως εσωτερικού μέσου στον Παναθηναϊκό και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για νεαρό παίκτη.

Παναθηναϊκός: Στην μετατόπιση του Λάζλο Κλεϊνχέισλερ στον άξονα του Παναθηναϊκού από πλευράς Ιβάν Γιοβάνοβιτς στάθηκε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Είδαμε σήμερα το πρωί για πρώτη φορά διπλό στα 2/3 και τακτική κυρίως στο το τι θέλει ο προπονητής από τους παίκτες του Παναθηναϊκού. Το νέο που μπορώ να σας πω είναι ότι καθιερώνεται ο Κλεϊνχέισλερ σε ρόλο οκταριού. Την ξέρει την θέση, φαίνεται, έχει παίξει αρκετά ματς εκεί στην καριέρα του. Υπολογίζεται για αριστερός εσωτερικός μέσος. Ο κορυφαίος παίκτης από πλευράς προσέγγισης και εκείνος που άκουσε τα περισσότερα μπράβο ήταν ο Παλάσιος. Πέτυχε και το μοναδικό γκολ, ενώ έκανε αυτό ακριβώς που ζητούσε ο Γιοβάνοβιτς Ο δεύτερος, από τους εξτρέμ, ήταν ο Αϊτόρ. Δείχνει ότι έχει μεγάλη διάθεση να μπει και να παίξει κατευθείαν», είπε σχετικά.

  Απαντήσεις για Μαρσιάλ, Ηλιόπουλο και αν θα κάνει μεταγραφή η ΑΕΚ (ΒΙΝΤΕΟ)

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού έκανε ειδική μνεία και στον νεαρό στόπερ Φικάι, που έπαιζε πέρυσι στην Κ19 του Παναθηναϊκού, τονίζοντας πως «μου έκανε εντύπωση, έχει και πολύ καλές τοποθετήσεις. Είναι και δυναμικός, δεν μασάει. Έχει παίξει και αριστερό μπακ για αυτό ξέρει μπάλα. Είναι 18 χρονών και αν προσεχθεί και προσέξει μπορεί να μας απασχολήσει στο μέλλον».

Ο Νικολογιάννης σχολίασε επίσης ότι ο Μλαντένοβιτς δεν θα έχει πρόβλημα προσαρμογής στον Παναθηναϊκό, αφού μεταξύ άλλων ακούει και πιο εύκολα τις οδηγίες από τον Γιοβάνοβιτς λόγω κοινής γλώσσας, ενώ θα πάρει χρόνο συμμετοχής στο αυριανό φιλικό.

Και επανέλαβε ότι οι «πράσινοι» πρέπει να προχωρήσουν άμεσα τις διαδικασίες για την απόκτηση ενός πρωτοκλασάτου στόπερ, τον οποίο πάντως φέρονται να έχουν βρει αλλά να χρειάζεται ακόμα χρόνος για να επέλθει συμφωνία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κοντά σε μεταγραφή ο ΠΑΟ, αλλά… πάγωσε – Τρομερή κίνηση Γιοβάνοβιτς στην Αυστρία – Τι “παίζει” με Σόρο


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: