Αυτές είναι οι νέες φανέλες του Ολυμπιακού – Εντυπωσιακά σχέδια και χρώματα – Μπλε και πορτοκαλί (ΦΩΤΟ)


Αυτές είναι οι νέες φανέλες του Ολυμπιακού – Εντυπωσιακά σχέδια και χρώματα – Μπλε και πορτοκαλί (ΦΩΤΟ)


Διαφ.

Οι Ερυθρόλευκοι έκαναν γνωστές τις τρεις εμφανίσεις τους για την σεζόν που ξεκινάει σε μια πολύ λαμπρή τελετή στο Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά μπροστά σε πλήθος καλεσμένων.

Ολυμπιακός: Εντυπωσιακή ήταν η εκδήλωση στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά όπου μπροστά σε πλήθος κόσμου οι Ερυθρόλευκοι παρουσίασαν τις τρεις νέες εμφανίσεις τους για τη σεζόν 2023-24, με τον Χρήστο Φερεντίνο να είναι ο παρουσιαστής και συντονιστής, ενώ οι φίλοι της ομάδας έδιναν… παλμό με τα συνθήματά τους.

Οι τρεις τεράστιες εμφανίσεις έκαναν την εμφάνισή τους μπροστά το Δημοτικό Θέατρο, με την τρίτη σε χρώμα μπλε σκούρο και πορτοκαλί και δεύτερη, σε γαλανόλευκο, να κάνουν αρχικά να παρουσιάζονται, ενώ ακολούθησε η κλασσική ερυθρόλευκη, που αυτή τη χρονιά έχει λεπτότερες ρίγες.

Την σειρά φυσικά πήραν οι ποδοσφαιριστές με τους Κώστα Φορτούνη, Ανδρέα Ντόη και Παπέ Σισέ να φοράνε τις νέες φανέλες, ενώ μεταξύ άλλων το παρών στην εκδήλωση έδωσε ο νέος προπονητής των ερυθρόλευκων, Ντιέγκο Μαρτίνεθ, ο Αντόνιο Κορδόν και οι συνεργάτες του, αλλά και ο γιος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Μιλτιάδης Μαρινάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορυφαίο όνομα από Premier για αντι-Ελ Αραμπί – Σήκωσε δύο Champions League – “Όχι” Μαρινάκη σε 35 εκατ.!



Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: