Ετοιμάζει νέα… βόμβα η Αλ Αχλί – Πρόταση σε αστέρα της Μπαρτσελόνα


Ετοιμάζει νέα… βόμβα η Αλ Αχλί – Πρόταση σε αστέρα της Μπαρτσελόνα


Διαφ.

Έτοιμη για μια πολύ σημαντική κίνηση φαίνεται να είναι η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας μιας και όπως αναφέρει Μέσο της Ισπανίας είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση για να πάρει παίκτη των Καταλανών.

Φρανκ Κεσί: “Βόμβα” έριξε η Mundo Deportivo μιας και όπως αναφέρει δημοσίευμά της ετοιμάζεται να κάνει δελεαστική προσφορά ώστε να αποκτήσει τον 26χρονο μέσο της Μπαρτσελόνα, που έχει συμβόλαιο με την ομάδα μέχρι το 2026.

Όπως γίνεται γνωστό μέσω του ρεπορτάζ οι Καταλανοί για πουλήσουν τον Ιβοριανό θα ήθελαν ένα ποσό περίπου 30 εκατομμυρίων ευρώ, με την Αλ Αχλί να σκοπεύει να του δώσει συμβόλαιο με απολαβές διπλάσιες από αυτές που παίρνει από τους Μπλαουγκράνα, με τον ίδιο όμως και τον ατζέντη του να αναφέρουν ότι για να έρθουν σε συμφωνία θέλουν ακόμα περισσότερα.

Όπως αναφέρει η πλευρά του Φρανκ Κεσί, ο παίκτης θέλει να παραμείνει στην Μπαρτσελόνα, όμως αν δεν είναι στις επιλογές του Τσάβι θα αποχωρούσε προτιμώντας όμως ένα πρωτάθλημα όπως το γερμανικό ή το αγγλικό, ενώ σημειώνεται ότι αν υπάρξει επίσημη πρόταση από την Αλ Αχλί θα την εξετάσει και θα πάρει τις αποφάσεις του. 

  “Υπομονή με Φουρνιέ - Δείτε και το παράδειγμα του Ναν”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Bόμβα” από Ισπανία για Αραούχο – “Αρνήθηκε πρόταση της ΑΕΚ” – Πού θέλει να συνεχίσει!
 


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: