Ανεβάζει… ταχύτητα ο Κορδόν στον Ολυμπιακό – Οι προτεραιότητες στις μεταγραφές και οι ανοιχτές υποθέσεις

Ο Κορδόν αυξάνει την ταχύτητα του στον Ολυμπιακό – Οι προτεραιότητες στις μεταγραφές και οι ανεπίλυτες υποθέσεις.

Ανεβάζει… ταχύτητα ο Κορδόν στον Ολυμπιακό – Οι προτεραιότητες στις μεταγραφές και οι ανοιχτές υποθέσεις


Διαφ.

Ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής ανεβάζει ρυθμούς ώστε να μπορέσει να κλείσει άμεσα κάποια από τα μεταγραφικά μέτωπα που είναι ανοιχτά στους Ερυθρόλευκους.

Ολυμπιακός: Μπορεί οι Ερυθρόλευκοι ακόμα να μην έχουν κάνει κάποια μεταγραφή όμως οι άνθρωποι της ομάδας είναι σε συζητήσεις με αρκετούς παίκτες και ο Αντόνιο Κορδόν φαίνεται έτοιμος να ανεβάσει… ταχύτητα ώστε να υπάρξει θετική εξέλιξη σε κάποιες από αυτές.

src=https://www.imgcdn.eu/files/2023/06/649e80c06ee87.jpg

Πιο συγκεκριμένα από την Ισπανία φαίνεται πως ο μέσος Πολ Ακουόκου της Μπέτις βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Κορδόν, μιας και τον ξέρει καλά, όπως και ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, με τον Αφρικανό να είναι στη λίστα και της Χετάφε, αλλά τα Μέσα να σημειώνουν πως οι Ερυθρόλευκοι έχουν το προβάδισμα.

Παράλληλα εξελίξεις σύντομα ίσως υπάρχουν και με τη υπόθεση Ντε Φρούτος αφού η Λεβάντε θέλει άμεσα να τον πουλήσει ώστε να πάρει οικονομική ανάσα, με τον παίκτη να προτιμά πάντως να θέλει να συνεχίσει στην Ισπανία.

  Υπέροχος Γκριεζμάν, άπιαστο σουτ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Την ίδια στιγμή ο Ολυμπιακός έχει στο στόχαστρό του και δύο παίκτες της Τράμπζονσπορ, τους Μάξι Γκόμες και Μαρκ Μπάρτρα, με τις συζητήσεις να βρίσκονται σε εξέλιξη, με την τουρκική ομάδα να μην υπολογίζει κανέναν από τους δύο και να θέλει να τους πουλήσει για να προχωρήσει με τα έσοδα στον δικό της μεταγραφικό σχεδιασμό. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Προπλήρωσε ο Μελισσανίδης για Πάλμα – Μέχρι 1.5 εκατ. ο Άρης από Ολυμπιακό – 1 εκατ. για 2 μικρούς ο ΠΑΟ!

src=https://www.imgcdn.eu/files/2023/06/649e80c095186.jpg
 


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: