"Bόμβα" από τις ΗΠΑ για Γιάννη Αντετοκούνμπο – Πολύ ζόρικα τα πράγματα ενόψει Παγκοσμίου Κυπέλλου


“Bόμβα” από τις ΗΠΑ για Γιάννη Αντετοκούνμπο – Πολύ ζόρικα τα πράγματα ενόψει Παγκοσμίου Κυπέλλου


Διαφ.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ έχει εδώ και καιρό θέματα με τραυματισμούς με την συμμετοχή στο προσεχές τουρνουά να είναι στον… αέρα, την ίδια στιγμή πάντως που από τις ΗΠΑ το θεωρούν απίθανο να δώσει το παρών.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Στον… αέρα είναι η συμμετοχή του Greek Freak στο Παγκόσμιο Κύπελλο στις Φιλιππίνες μιας και έχει πρόβλημα στο γόνατό του, με τον ίδιο μέσα στις επόμενες ημέρες να ξεκαθαρίζει την απόφασή του, με τις πιθανότητες πάντως να είναι λίγες.

Την ίδια στιγμή μάλιστα στις ΗΠΑ γνωστός δημοσιογράφος έριξε… βόμβα μιας και ανέφερε ότι πράγματα δεν είναι καθόλου καλά για τον Έλληνα σούπερ σταρ και όλα δείχνουν ότι δεν θα είναι στην αποστολή, κάτι που φυσικά αποδυναμώνει την Εθνική ομάδα.

«Δυστυχώς για τους φίλους της Ελλάδας, φαίνεται πως ο Γιάννης μπορεί να χάσει όλο το τουρνουά. Τα νέα δεν μοιάζουν καλά για εκείνον. Δεν θα είναι έκπληξη αν οι Μπακς δεν του επιτρέψουν να παίξει, εφόσον έχει ενοχλήσεις. Έχουν επενδύσει παρά πολλά χρήματα σε εκείνον και θέλουν να προστατευτεί το αστέρι τους», ανέφερε ο Πάολο Σόνγκο στην ιστοσελίδα «ClutchPoints» και μένει να γίνει γνωστή η επίσημη απόφαση που θα πάρει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

  Ετοιμάζεται... μπαμ με Σάρι! Φαβορί να αναλάβει τοπ ευρωπαϊκή ομάδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαφ από την Ισπανία υπογράφει ο Κορδόν – “Τελειώνει” ο Ζινκερνάγκελ – Φερνει τον Βαγιέχο από τη Ρεάλ Μαδρίτης;


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: