Αντιδρά ο Ολυμπιακός μετά τη φυγή Βεζένκοφ – "Έκλεισε" το πρώτο "4άρι" και πάει για… Μίροτιτς!


Αντιδρά ο Ολυμπιακός μετά τη φυγή Βεζένκοφ – “Έκλεισε” το πρώτο “4άρι” και πάει για… Μίροτιτς!


Διαφ.

Οι Ερυθρόλευκοι “έκλεισαν” τον έναν από τους δύο πάουερ φόργουορντ τους και πλέον πάνε για τον βασικό, που μπορεί να είναι είτε Μίροτιτς, είτε ο Κλάιμπερν, είτε… κάποιος άλλος!

Στην αγορά για να καλύψουν το κενό που αφήνει η αποχώρηση του Σάσα Βεζένκοφ για τους Σακραμέντο Κινγκς βγαίνουν πλέον στον Ολυμπιακό, που έχουν αποφασίσει να “κλειδώσουν” την πρώτη τους κίνηση για τη θέση “4”. 

Ο λόγος για τον Άλεκ Πίτερς, ο οποίος αποφασίστηκε να παραμείνει στους Ερυθρόλευκους, έτσι ώστε να αποτελέσει τον αναπληρωματικό παίκτη του Γιώργου Μπαρτζώκα στη θέση του πάουερ φόργουορντ και να δώσει την άνεση στους αδερφούς Αγγελόπουλους να κινηθούν με μεγαλύτερη σιγουριά για το βασικό “τεσσάρι” της ομάδας.

 

Έτσι ο Ολυμπιακός κρατάει στο ρόστερ του τον Αμερικανό φόργουορντ, που πέρυσι είχε 4.6 πόντους με 41.1% στα τρίποντα, 2.5 ριμπάουντ σε 13 λεπτά συμμετοχής και στοχεύει πλέον στο βασικό “τεσσάρι” του, με τον Νίκολα Μίροτιτς να είναι πάντα ο Νο1 στόχος.

Φυσικά, για την ίδια θέση ακούγονται και τα ονόματα των Γουίλ Κλάιμπερν και Ζακ ΛεΝτέι, αλλά το σίγουρο είναι ότι οι Πειραιώτες έχουν εξοικονομήσει πλέον ένα ποσό κοντά στα 5,3 εκατομμύρια ευρώ από την αποχώρηση του Βεζένκοφ, τα οποία θα διατεθούν όπως κρίνει ο Μπαρτζώκας για τον βασικό πάουερ φόργουορντ των νταμπλούχων Ελλάδας.

  Προειδοποιεί η Euroleague για ΠΑΟ: "Οι πρωταθλητές δείχνουν σκληροί"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το “χρυσό” συμβόλαιο του Βεζένκοφ, γιατί πλήρωσε τον Ολυμπιακό – Τρία top ονόματα στη λίστα Μπαρτζώκα!

 


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: