Εβδομάδα εξελίξεων στον ΠΑΟΚ – Σε αυτές τις θέσεις στοχεύουν για μεταγραφές – Τι ισχύει για επιθετικό


Εβδομάδα εξελίξεων στον ΠΑΟΚ – Σε αυτές τις θέσεις στοχεύουν για μεταγραφές – Τι ισχύει για επιθετικό


Διαφ.

Εδώ και αρκετές ημέρες υπάρχει μια σημαντική καθυστέρηση στον Δικέφαλο σε ότι αφορά τις μεταγραφές του αλλά φαίνεται ότι έχει αρχίσει να παίρνει μπρος έστω και κάπως αργά, αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ.

ΠΑΟΚ: Εδώ και αρκετές ημέρες υπάρχει μια σημαντική καθυστέρηση στον Δικέφαλο σε ότι αφορά τις μεταγραφές του αλλά φαίνεται ότι έχει αρχίσει να παίρνει μπρος έστω και κάπως αργά, αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ… Η προετοιμασία για τον ΠΑΟΚ συνεχίζεται στην Θεσσαλονίκη με διπλές προπονήσεις και σύντομα η δουλειά θα μεταφερθεί στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Στην απόκτηση επιθετικού έχει εστιάσει ο ΠΑΟΚ τις τελευταίες ημέρες και φαίνεται άμεσα θα υπάρχουν εξελίξεις για τον παίκτη που θα έρθει για να παίξει ως ο βασικός φορ του Δικεφάλου. Όπως όλα δείχνουν μέχρι στιγμής βάσει του ρεπορτάζ της LIVE SPORT αν όλα εξελιχθούν ομαλά μέχρι την Δευτέρα θα έχει κλείσει η απόκτηση του σέντερ φορ που τόσο έχει ανάγκη το ρόστερ.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά τις τελευταίες ημέρες ο ΠΑΟΚ έχει προχωρήσει την περίπτωση ενός παίκτη που έχει συμβόλαιο με ομάδα.
Η λεπτομέρεια που κάνει την διαφορά σε αυτή την περίπτωση παίκτη που ακόμα δεν έχει γίνουν γνωστά περισσότερα στοιχεία είναι ότι ο παίκτης έχει συμφωνησει με τον Δικέφαλο. Πλεον απομένει το deal με την ομάδα που ανήκει ο παίκτης και στην συνέχεια να έρθει στην Θεσσαλονίκη για εξετάσεις και υπογραφες προκειμένου να ενταχθεί άμεσα στην προετοιμασία της ομάδας.

  Αυτό το μεγάλο... πρέπει του Ολυμπιακού με Άρη - Ο παίκτης... κλειδί

Στο ιδανικό για τον ΠΑΟΚ σενάριο ο επιθετικός θα έρθει ως ελεύθερος, ενώ στο λιγότερο καλό θα χρειαστεί να δοθεί ένα μικρό ποσό για να τον αποκτήσει και αυτό θα προκύψει μετά τις επαφές που έχει ήδη ο παίκτης που έχει κεντραρει με την ομάδα που διατηρεί συμβόλαιο μαζί της.

Όλα αυτά αναμένεται να ξεκαθαρίσουν μέχρι την Δευτέρα και το όνομα του παίκτη είναι πιθανό να γίνει γνωστό κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Στον ΠΑΟΚ είναι αισιόδοξοι ότι θα κλείσει ο παίκτης και θα ενταχθεί άμεσα στην προετοιμασία της ομάδας στην Ολλανδία, που αρχίζει την Δευτέρα.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μπακασέτας ο… Μασούρας με μεγάλο συμβόλαιο και “δώρο” Πέλκα – Φέρνει κι άλλο φορ με 2 εκατ. ο Γ. Σαββίδης


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: