Νέα δεδομένα για Ντε Φρούτος στην Ισπανία – Τόσα δίνει η Ράγιο – Η στάση του Ολυμπιακού


Νέα δεδομένα για Ντε Φρούτος στην Ισπανία – Τόσα δίνει η Ράγιο – Η στάση του Ολυμπιακού


Διαφ.

Τα πάντα για να κάνει δικό της τον Ισπανό ποδοσφαιριστή της Λεβάντε η ομάδα του Βαγιέκας και μάλιστα έχει ήδη καταθέσει πρόταση για την απόκτησή του, την ίδια στιγμή που είναι πολύ ψηλά στη λίστα και των Ερυθρόλευκων.

Χόρχε Ντε Φρούτος: Γη και… ύδωρ προσφέρει η Ράγιο Βαγιεκάνο για αγοράσει τον Ισπανό ποδοσφαιριστή της Λεβάντε, μιας και είναι στην κορυφή της μεταγραφικής της λίστας, με τον Ολυμπιακό να θέλει και αυτός να τον κάνει δικό του, όμως οι δυσκολίες είναι πολλές.

Πιο συγκεκριμένα η Ράγιο προσπαθεί να πείσει τόσο τον παίκτη όσο και τη Λεβάντε για να τον παραχωρήσει, με την ομάδα της Βαλένθια να έχει ρήτρα ύψους 30 εκατ. ευρώ, αλλά τον σύλλογο από το Βαγιέκας να προσφέρει τόσο τον Τζόνι Μοντιέλ όσο και 3 εκατομμύρια ευρώ.

Μέχρι στιγμής η Λεβάντε δεν έχει απαντήσει, με τα ρεπορτάζ να αναφέρουν πάντως ότι πολύ δύσκολα θα δώσει με αυτό το ποσό τον Χόρχε ντε Φρούτος, την ίδια στιγμή που ο Ολυμπιακός παρακολουθεί τις εξελίξεις, με τον Αντόνιο Κορδόν να ξέρει ότι μόνο εύκολο δεν θα είναι για να πιάσει… Λιμάνι ο Ισπανός.

  Η... κατάρα της Σεβίλλης, οι λύσεις και το τίμημα που πληρώνει ο Ολυμπιακός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χτυπάνε ό,τι έχασαν οι Αγγελόπουλοι – Μαγαζί γωνία ο Ολυμπιακός – Δυναμίτης ο Μίροτιτς, MVP πριν τον Σάσα!


 


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: