Έσκασε τώρα! Έκλεισε παίκτη για τα χαφ ο Άρης – Τον γνώριζε καλά ο Παλίκουτσα – Υπογράφει άμεσα


Έσκασε τώρα! Έκλεισε παίκτη για τα χαφ ο Άρης – Τον γνώριζε καλά ο Παλίκουτσα – Υπογράφει άμεσα


Διαφ.

Ακόμα μια μεταγραφή φαίνεται ότι ολοκλήρωσαν οι Κίτρινοι όπου βρήκαν τον κατάλληλο ποδοσφαιριστή για την θέση της μεσαίας γραμμής και ο παίκτης πρόκειται άμεσα να μεταβεί στη Θεσσαλονίκη ώστε να υπογράψει.

Άρης: Ακόμα μια μεταγραφή για τους Κίτρινους μιας και όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Δευτέρας (3/7) συμφώνησε με τον Νέβεν Τζούρασεκ, που έμεινε ελεύελεύθερος απότ η Σαχτάρ και αναμένεται την Τρίτη (4/7) στη Θεσσαλονίκη για να περάσει ιατρικά και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Ο 24χρονος Κροάτης την περασμένη χρονιά κατέγραψε συνολικά 26 συμμετοχές σε όλες της διοργανώσεις με ένα γκολ και τρεις ασίστ, που στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Ντνίπρο και Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα του κροατικού ποδοσφαίρου αποτελεί προσωπική επιλογή του Παλίκουτσα, καθώς γνωρίζονται αρκετά καλά και για αυτό προχώρησε στην μεταγραφή του ο Άρης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αχρείαστη η… αποθέωση του ΠΑΟ για το δίτερμα – Ο Γιοβάνοβιτς θέλει μεταγραφές άμεσα σε κέντρο και επίθεση


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: