Το παίρνει… πάνω του ο Λουτσέσκου – Οι πρώτες ατάκες του στους παίκτες του ΠΑΟΚ – Αυτά θέλει


Το παίρνει… πάνω του ο Λουτσέσκου – Οι πρώτες ατάκες του στους παίκτες του ΠΑΟΚ – Αυτά θέλει


Διαφ.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται από το μεσημέρι της Δευτέρας (3/7) στην Ολλανδία όπου ο Ραζβάν Λουτσέσκου με τους συνεργάτες του θα «χτίσουν» την ομάδα της νέας αγωνιστικής περιόδου, έτσι μετά το χθεσινό χαλάρωμα οι Θεσσαλονικείς κάνουν αυτή την ώρα στο Τέχελεν τη δεύτερη τους προπόνηση.

ΠΑΟΚ: Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται από το μεσημέρι της Δευτέρας (3/7) στην Ολλανδία όπου ο Ραζβάν Λουτσέσκου με τους συνεργάτες του θα «χτίσουν» την ομάδα της νέας αγωνιστικής περιόδου, έτσι μετά το χθεσινό χαλάρωμα οι Θεσσαλονικείς κάνουν αυτή την ώρα στο Τέχελεν τη δεύτερη τους προπόνηση.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στην πρωινή προπόνηση έκανε την πρώτη του ομιλία προς τους παίκτες, σημειώνοντας, «Πρέπει να ξέρετε τι να κάνετε με την μπάλα, χωρίς την μπάλα Πρέπει να είμαστε οργανωμένοι, να πιέζουμε σωστά τον αντίπαλο. Να αποφευγουμε το άγχος και την ανησυχία. Να κάνουμε σωστά το build up. Να έχουμε την πνευματική δύναμη να αντιδρούμε σωστά στην πίεση του αντιπάλου.

Στόχος μας είναι να βελτιωνομαστε συνεχώς. Όταν κάνουμε λάθος χάνουμε αυτοπεποίθηση, χρειάζεται να έχουμε αυτοσυγκέντρωση και να ξεπερνάμε γρήγορα τα λάθη. Σας ζητάω να πιέσετε τους εαυτούς σας για βελτίωση ειδικά στο πνευματικό κομμάτι. Θέλω να παλεύουμε για να κερδίζουμε κάθε μάχη. Μπορεί να υποφέρουμε για 90 λεπτα, αλλά αν είμαστε πνευματικά δυνατοί να βάζουμε ένα γκολ στο τέλος. Ανεξάρτητα πώς είμαστε, κάθε φορά να μπαίνουμε με την διάθεση να τα δίνουμε όλα. Να παλεύουμε όλοι μαζί ο ένας για τον άλλο», είπε χαρακτηριστικά ο τεχνικός του ΠΑΟΚ.

  Αλλαγές Λουτσέσκου, απόφαση για Καμαρά, Ντεσπόντοφ - Άσχημα νέα για Τόμας

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διαπραγμάτευση Ολυμπιακού με Μαξίμοβιτς – Ο λόγος που έφυγε ο Εμβιλά – Έκλεισε οριστικά ο Πάλμα!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: