Έβγαλε είδηση για Μπερνάρ ο Αθανασίου – Με αυτόν "μάχη" για 11άδα – "Λάθος στα διαρκείας γιατί…"


Έβγαλε είδηση για Μπερνάρ ο Αθανασίου – Με αυτόν “μάχη” για 11άδα – “Λάθος στα διαρκείας γιατί…”


Διαφ.

Ο Νίκος Αθανασίου κατέγραψε τους “κερδισμένους” στον Παναθηναϊκό από την έως τώρα παρουσία τους στην Αυστρία και αναφέρθηκε στο σημερινό φιλικό με την Πετρολούλ.

Τον απολογισμό της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού μέχρι σήμερα, σε επίπεδο «κερδισμένων» και «χαμένων», βάσει της εικόνα τους, έκανε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου, ξεχωρίζοντας τους Φώτη Ιωαννίδη, Μπερνάρ Ντουάρτε και Ελτον Φικάι.

«Αυτός που έχει βγει πιο μπροστά είναι ο Φώτης. Το παιδί είναι σε τρομερή κατάσταση, σε παιχνίδια και προπονήσεις. Αλλά και ο Μπερνάρ που αν συνεχίσει έτσι θα δούμε άλλον Μπερνάρ. Θεωρώ δύσκολο στο 4-3-3 να τον δούμε μαζί με τον Τζούρισιτς. Θα μονομαχήσουν για μια θέση, είτε του εσωτερικού μέσου, είτε για δεκάρι στο 4-2-3-1. Έχουμε πει πολύ καλά λόγια για τον Φικάι, είναι πολύ καλός με την μπάλα στα πόδια. Λίγα περισσότερα πράγματα θα περίμενα από τον Βέρμπιτς, είναι στο όριο», είπε μεταξύ άλλων.

  Ρεπορτάζ... φωτιά για ΠΑΟΚ! Το συνδέουν με διεθνή μέσο - Παρουσία σε Παρί
 

Μιλώντας για το σημερινό φιλικό των Πράσινων με την Πετρολούλ, ο ρεπόρτερ του σταθμού σημείωσε πως θα πάρουμε μια γεύση από τον Τζούρισιτς και ότι ο Γιοβάνοβιτς θα μοιράσει τον χρόνο σε όλους, κάνοντας διαχείριση ενόψει και του αυριανού ματς με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας.

Ενώ αναφέρθηκε και στην διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του «τριφυλλιού» που ξεκίνησε από σήμερα για τους υπάρχοντες κατόχους, κάνοντας λόγο για κατακόρυφες αυξήσεις και ένα λάθος ως προς τις τιμές τους, εξηγώντας τους λόγους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Από την ΑΕΚ… στον Παναθηναϊκό – Το μετάνιωσε ο Μελισσανίδης που τον πλήρωσε ακριβά – Μεταγραφή 11αδας!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: