Ολοκλήρωσε το… μπαμ η Μπαρτσελόνα – Δικό της το μεγαλύτερο ταλέντο της Βραζιλίας – Ρήτρα… μαμούθ 1 δις


Ολοκλήρωσε το… μπαμ η Μπαρτσελόνα – Δικό της το μεγαλύτερο ταλέντο της Βραζιλίας – Ρήτρα… μαμούθ 1 δις


Διαφ.

Πολύ σπουδαία κίνηση από τους Καταλανούς που ολοκλήρωσαν μια πολύ σημαντική μεταγραφή κάνοντας δικό τους ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στον κόσμο αυτή τη στιγμή.

Βίτορ Ροκέ: Τεράστια κίνηση από τη Μπαρτσελόνα μιας και όπως αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο ήρθε σε συμφωνία με τον 18χρονο Βραζιλιάνο φορ, που θα ενταχθεί στην ομάδα τον Ιανουάριο του 2024, με τον Ιταλό δημοσιογράφο να σημειώνει πως ήδη έχουν πέσει οι υπογραφές για το deal που θα κοστίσει 35 εκατομμύρια ευρώ, αλλά και άλλα 10 για την επίτευξη στόχων, με τους Μπλαουγκράνα να του βάζουν ρήτρα 1 δις ευρώ.

O Bίτορ Ρόκε θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερο ταλέντα στην Βραζιλία και στον κόσμο αυτή τη στιγμή, με τον ίδιο να μετράει 35 συμμετοχές με 22 γκολ με την Ατλέτικο Παραναένσε, ενώ ήδη έχει κάνει ντεμπούτο και με την Εθνική ομάδα, με την κίνηση αυτή να είναι η πρώτη που κάνει ο Ντέκο, με τον Πορτογάλο να είναι καθοριστικός, μιας και και ο ποδοσφαιριστής ήταν στο στόχαστρο και των Τσέλσι, Άρσεναλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μίλαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Μέντες “κράτησε” Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ – 7 εκατ. σε Σαββίδη – Τεράστια αποζημίωση για απόλυση ή παραίτηση


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: