Τρέλανε τους… πάντες στο ντεμπούτο του ο Τζούρισιτς – Τέτοιον Παναθηναϊκό θέλει ο Γιοβάνοβιτς


Τρέλανε τους… πάντες στο ντεμπούτο του ο Τζούρισιτς – Τέτοιον Παναθηναϊκό θέλει ο Γιοβάνοβιτς


Διαφ.

Οι Πράσινοι πέτυχαν την τρίτη τους νίκη σε ισάριθμα φιλικά παιχνίδια κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας τους, με τον Σέρβο μέσο να είναι αυτός που εντυπωσίασε τους πάντες με την απόδοσή του.

Παναθηναϊκός: Για τα συμπεράσματα από το φιλικό των Πρασίνων με την Πετρολούλ μίλησε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου όπου και στάθηκε την εξαιρετική παρουσία του Τζούριτσιτς στο ματς στο διάστημα που αγωνίστηκε, επισημαίνοντας ότι είναι ο παίκτης, ο οποίος προσφέρει στοιχεία που έλειπαν από την ομάδα στην περασμένη σεζόν στη λειτουργία της μεσαίας γραμμής.

 

«Ήταν εντυπωσιακή η πρώτη γεύση του Τσουριτσιτς. Ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις του Παναθηναϊκού, δημιούργησε υπεραριθμίες υπέρ της ομάδας του», είπε χαρακτηριστικά, ενώ σημείωσε πως γεμίζει αισιοδοξία η παρουσία και του Βέρμπιτς στο φιλικό με τους Ρουμάνους. «Ο Γιοβάνοβιτς είναι δεδομένο ότι δουλεύει νέα πράγματα σε προπονήσεις, για έναν Παναθηναϊκό απρόβλεπτο και πιεστικό», πρόσθεσε.

  Συγκίνηση στην Ιταλία! Ο αποχαιρετισμός στον Σκιλάτσι (ΦΩΤΟ)

Όσον αφορά το φιλικό που θα δώσει ο Παναθηναϊκός με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας είπε πως ο Ιωαννίδης δεν θα παίξει λόγω ενοχλήσεων που έχει, και ο Τσέριν που αποκόμισε ένα πρόβλημα από το χθεσινό ματς, χωρίς να είναι κάτι το σοβαρό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι ισχύει με τη περίπτωση Γκραντ στον ΠΑΟ – Γιατί τον θέλει ο Αταμάν – Τα δεδομένα για Παπαγιάννη, Χεζόνια


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: