Πάει για κόλπο γκρόσο ο Ιτούδης – Θέλει κι άλλον Έλληνα τοπ παίκτη μετά από Σλούκα – "Σημαία" του ΠΑΟ!

Ο Ιτούδης προσπαθεί να εξασφαλίσει ακόμα έναν Έλληνα τοπ παίκτη μετά τον Σλούκα, καθώς προχωράει για κόλπο γκρόσο. Αυτό είναι σημαντικό για τη σημαία του ΠΑΟ!

Πάει για κόλπο γκρόσο ο Ιτούδης – Θέλει κι άλλον Έλληνα τοπ παίκτη μετά από Σλούκα – Σημαία του ΠΑΟ!


Διαφ.

Η Φενέρμπαχτσε φαίνεται διατεθειμένη να γίνει ελληνική… παροικία μιας και ο Ομοσπονδιακός τεχνικός είναι έτοιμος μετά από τον Σλούκα, που είναι ο πρώτος στόχος, να αποκτήσει έναν ακόμα διεθνή παίκτη, αλλάζοντας τα δεδομένα στη Euroleague.

Φενέρμπαχτσε: Το κόλπο… γκρόσο του φετινού καλοκαιριού θέλει να κάνει η τουρκική ομάδα μιας και αυτή τη στιγμή είναι στην pole position να αποκτήσει τον Κώστα Σλούκα, που από την Πέμπτη (6/7) κυκλοφορεί ελεύθερος, μετά την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό.

src=https://www.imgcdn.eu/files/2023/07/64a7d058efd1c.jpg

Μάλιστα όπως σημειώνει και η Live Sports η Φενέρμπαχτσε δεν σταματάει εκεί, αφού μετά τον Έλληνα γκαρντ έχει λοκάρει και τον Γιώργο Παπαγιάννη, που ακόμα δεν έχει απαντήσει στην πρόταση που του έχει κάνει ο Παναθηναϊκός, κίνηση που αν τελικά ολοκληρωθεί αλλάζει πολλά ενόψει της επόμενης Euroleague.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κίνηση ΑΕΚ για Πετσέλα, μίλησε με Αλμέιδα – Ήρθε Ελλάδα ο Σάντσες – Πωλείται με 8 εκατ. plus ο MVP του ΠΑΟΚ!
src=https://www.imgcdn.eu/files/2023/07/64a7d05942633.jpg


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: