ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο: Όταν ο Σλούκας αποθέωνε τον κόσμο του ΠΑΟ – "Καταλαβαίνει και σέβεται"


ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο: Όταν ο Σλούκας αποθέωνε τον κόσμο του ΠΑΟ – “Καταλαβαίνει και σέβεται”


Διαφ.

Πολλοί μπορεί να μην το θυμούνται, όμως ο Κώστας Σλούκας είχε αποθεώσει σε ανύποπτο χρόνο τους φίλους του Τριφυλλιού. Θυμηθείτε το στόρι.

Στον Παναθηναϊκό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κώστας Σλούκας, σε μια μεταγραφή που έχει “ταρακουνήσει” τις τελευταίες ώρες το ελληνικό μπάσκετ, αλλάζοντας τις ισορροπίες στην Euroleague.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πίεσε πολύ τον Έλληνα γκαρντ, μετά την είδηση της αποχώρησής του από τον Ολυμπιακό και τελικά τον έπεισε να πει το μεγάλο “ναι”, υπογράφοντας συμβόλαιο για τρία χρόνια με απολαβές που θα φτάσουν τα 10 εκατομμύρια ευρώ συνολικά!

Για όσους δεν θυμούνται ο Σλούκας είχε αποθεώσει σε ανύποπτο χρόνο τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, όταν πριν τέσσερα χρόνια, είχε έρθει στο ΟΑΚΑ με την φανέλα της Φενέρμπαχτσε, για το τουρνουά “Παύλος Γιαννακόπουλος”.

Τότε, μιλώντας στην κάμερα της Cosmote είχε μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον κόσμο του Τριφυλλιού, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Έχω πει πολλές φορές οτι ο κόσμος του Παναθηναϊκού καταλαβαίνει και σέβεται. Αυτό είναι η δική μου άποψη».

Θυμηθείτε το βίντεο:

 


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: