Πρώτο δείγμα θετικό! – Νίκη για τον Ολυμπιακό με πρωταγωνιστή Ελ Αραμπί και… συνθήματα για Σλούκα


Πρώτο δείγμα θετικό! – Νίκη για τον Ολυμπιακό με πρωταγωνιστή Ελ Αραμπί και… συνθήματα για Σλούκα


Διαφ.

Νικηφόρο το πρώτο -ανεπίσημο- ματς του Ντιέγκο Μαρτίνεθ στην τεχνική ηγεσία. Οι Ερυθρόλευκοι επικράτησαν 2-1 της Σλοβάτσκο, σε ένα ματς που ο… Κώστας Σλούκας είχε την τιμητική, με συνθήματα εναντίον του!
 

Ολυμπιακός: Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί σκόραρε δύο φορές στο πρώτο ημίχρονο και οδήγησε τον Ολυμπιακό σε νίκη με 2-1 επί της Σλοβάτσκο στο πρώτο του παιχνίδι του Ντιέγκο Μαρτίνεθ στο “τιμόνι” της ομάδας.

Στην αναμέτρηση έδωσαν το “παρών” περίπου 100 οπαδοί του Ολυμπιακού, οι οποίοι δημιούργησαν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα, ενώ δεν παρέλιψαν να… ασχοληθούν αρκετά με τον Κώστα Σλούκα εξαιτίας της μεταγραφής του Έλληνα μπασκετμπολίστα στον Παναθηναϊκό.

Η ελληνική ομάδα ήταν ανώτερη στο μεγαλύτερο μέρος του φιλικού, με τον Μαροκινό σέντερ φορ να ανοίγει το σκορ στο 29΄, ενώ ένα λεπτό πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου «πυροβόλησε» ξανά. 

  Με ασίστ Λυκογιάννη η πρώτη φετινή νίκη της Μπολόνια (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Τσέχοι κατάφεραν να μειώσουν στο 50ό λεπτό με τον Γιούρασεκ, αλλά στη συνέχεια δεν ήταν ιδιαίτερα απειλητικοί. 

Από τα πρώτα συμπεράσματα που μπορεί να εξάγει κανείς είναι το γεγονός πως ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ είδε σε μεγάλα διαστήματα του ματς τους παίκτες του να βγάζουν στον αγωνιστικό χώρο τα στοιχεία πάνω στα οποία επιχειρεί να «χτίσει» το νέο Ολυμπιακό, όπως την καλή κυκλοφορία της μπάλας από την άμυνα και το πρέσινγκαρκετά ψηλά.

Σαφώς και υπάρχουν αδυναμίες ακόμη, κυρίως στην άμυνα, αλλά δεν θα πρέπει να ξεχνά κανείς ότι ακόμη ο Ολυμπιακός δεν έχει ενισχυθεί ενόψει της νέας σεζόν, κάτι που αναμένεται να ξεκινήσει σύντομα με τους παίκτες που έχουν επιλεγεί.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Τζολάκης (46′ Πασχαλάκης), Ρέαμπτσιουκ (46′ Ραμόν), Ντόι, Μπα (65′ Μπαγκαλιάνης), Ροντινέι (46′ Ανδρούτσος), Μπουχαλάκης (46′ Ρέτσος), Καρβάλιο (65′ Λιάτσος), Φορτούνης (65′ Πέπε), Μπιελ (46′ Μασούρας), Βρουσάι (65′ Μπουτούτσι), Ελ Αραμπί (65′ Ζινκερνάγκελ).


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: