Ευχαριστημένος και πάλι ο Γιοβάνοβιτς με ΠΑΟ – Ατάκες για Ντνίπρο και προκριματικά (ΒΙΝΤΕΟ)


Ευχαριστημένος και πάλι ο Γιοβάνοβιτς με ΠΑΟ – Ατάκες για Ντνίπρο και προκριματικά (ΒΙΝΤΕΟ)


Διαφ.

Ικανοποιημένος από την εικόνα των Πρασίνων κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας στην Αυστρία έμεινε σύμφωνα με όσα δήλωσε μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ Λάρνακας ο Σέρβος τεχνικός.

Ιβάν Γιοβάνοβιτς: Άκρος ικανοποιημένος από την εικόνα που έδειξαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας στην Αυστρία δήλωσε ο Σέρβος τεχνικός μετά την τελευταία φιλική αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ Λάρνακας, ενώ μίλησε και για τα δύσκολα παιχνίδια κόντρα στην Ντνίπρο.

«Ήταν κατά διαστήματα καλό παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ. Δεν έχουν τόση σημασία τα φιλικά, παίξαμε καλά μπορούμε να τα πάμε και καλύτερα. Θέλαμε να μεταφέρουμε τα όσα κάναμε στην προπόνηση. Είμαι ικανοποιημένος με το πως συμπεριφέρθηκαν οι παίκτες μου τις 15 μέρες, τόσο στις προπονήσεις αλλά και στα φιλικά. 

Έχουμε ενισχυθεί με καλούς παίκτες αλλά σα γκρουπ έχουμε καλούς παίκτες, έχουμε καλό ανταγωνισμό για καλύτερη απόδοση αλλά και ξέρουν οι παίκτες ο ένας τον άλλο, γενικά είμαι ικανοποιημένος και θα έρθουν και καλύτερα πράγματα στη συνέχεια και θα παίζουμε καλύτερα». 

  Aπόβαση Ρουμάνων στη Θεσσαλονίκη για ΠΑΟΚ - Τι αναφέρουν φίλοι της Στεάουα!

Για την Ντνίπρο: «Η Ντνίπρο είναι πολύ καλή ομάδα. Πέρσι λόγω του πολέμου δεν είχαν αγωνιστεί αρκετό καιρό, ήταν δύσκολες οι συνθήκες. Φέτος πάλεψαν για το πρωτάθλημα είναι σκληρή ομάδα έχει τους ίδιους στόχους με εμάς και θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι», είπε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Χαλάει” μεγάλη μεταγραφή του Ολυμπιακού η ΑΕΚ – Αποφασισμένος ο Μελισσανίδης – Έρχεται απάντηση!

 


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: