Νέα δεδομένα για Μίροτιτς – Εκεί φαίνεται να πηγαίνει – Οι προτεραιότητες του Παναθηναϊκού


Νέα δεδομένα για Μίροτιτς – Εκεί φαίνεται να πηγαίνει – Οι προτεραιότητες του Παναθηναϊκού


Διαφ.

Μπορεί ο Ισπανός φόργουορντ να φαινόταν πως είναι πολύ κοντά στο να υπογράψει στους Πράσινους όμως όλα δείχνουν πως πάμε για νέα ανατροπή με τον ίδιο να είναι ανάμεσα σε δύο ομάδες της Euroleague.

Γιώργος Πετρίδης: Για τα μεταγραφικά του Παναθηναϊκού μίλησε στον αέρα του  bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο έμπειρος ρεπόρτερ που σημείωσε ότι ο Νίκολα Μίροτιτς είναι ανάμεσα σε Μονακό και Αρμάνι Μιλάνο, ενώ αναφέρθηκε και στις προτεραιότητες που έχουν πλέον βάλει οι Πράσινοι μετά τη απόκτηση του Κώστα Σλούκα.

«Υπομονή και ψυχραιμία χρειάζεται γιατί είναι ένα “καυτό” καλοκαίρι. Για τον Μίροτιτς, απ’ ότι φαίνεται θα πάει στη είτε στην Αρμάνι είτε στη Μονακό. Ο Παναθηναϊκός παρακολούθησε την περίπτωση αλλά μέχρι εκεί.

Θα κοιτάξει να ανακοινώσει τον Γκραντ και μετά θα στραφεί σε Παπαγιάννη και Παπαπέτρου. Να τελειώσει με τους Έλληνες και μετά να στραφεί και στις υπόλοιπες προσθήκες, έχοντας ακόμη μεγαλύτερη άνεση στο κομμάτι των ξένων. Θα πάει για ένα δυάρι-σκόρερ, και μετά θα κοιτάξει να κλείσει τη θέση στο τρία. Υπάρχει το θέμα του Χεζόνια, αλλά είναι δύσκολο», είπε ο Γιώργος Πετρίδης.

  Είκοσι χρόνια χωρίς Μπράιαν Κλαφ: τον πρώτο… Μουρίνιο, πριν τον Μουρίνιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Χαλάει” μεγάλη μεταγραφή του Ολυμπιακού η ΑΕΚ – Αποφασισμένος ο Μελισσανίδης – Έρχεται απάντηση!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: