Για να κάνει… παρέα στον Πινέδα! "Αγγίζει" νέο παικταρά ο Μελισσανίδης – Παίζει παντού στην επίθεση (pic)

Ο Μελισσανίδης αποκτά έναν εξαιρετικό παίκτη για να ενισχύσει την ομάδα του Πινέδα. Ο νέος αθλητής είναι πολύ ταλαντούχος και θα παίζει σε όλες τις θέσεις στην επίθεση. (εικόνα)

Για να κάνει… παρέα στον Πινέδα! Αγγίζει νέο παικταρά ο Μελισσανίδης – Παίζει παντού στην επίθεση (pic)


Διαφ.

Ένα από τα… τρία μπαμ του Δημήτρη Μελισσανίδη (το πρώτο ήταν ο Πινέδα) αναμένεται να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα.

ΑΕΚ: Ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε προαναγγείλει τρία μεταγραφικά μπαμ πριν κλείσει τον Ορμπελίν Πινέδα και σιγά σιγά τα… κάνει πράξη!

Μετά τα 6,5 εκατομμύρια ευρώ στη Θέλτα για τον Πινέδα, ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ ετοιμάζεται για την δεύτερη βόμβα του, φέρνοντας στην ομάδα έναν συμπατριώτη του μικρόσωμου άσου, τον Ροντόλφο Πιζάρο.

src=https://www.imgcdn.eu/files/2023/07/64abad3a900fb.jpg

Σύμφωνα με την Live Sport, ο 29χρονος Μεξικανός βρίσκεται μια ανάσα από την μεταγραφή του στην Ένωση, με τον Ματίας Αλμέιδα να έχει παίξει τεράστιο ρόλο στην απόφαση του ποδοσφαιριστή να μετακομίσει στην Ελλάδα.

  Γιορτινή βραδιά με ήττα-καμπανάκι για Παναθηναϊκό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Πιζάρο μπορεί να παίξει στα δύο άκρα της επίθεσης, αν και κυρίως είναι επιτελικός χαφ και η χρηματιστηριακή του αξία αυτή τη στιγμή είναι στα 3,5 εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με το transfermarkt.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πιζάρο και έναν ακόμα… Πινέδα ο Μελισσανίδης – Χαϊδεύει την μπάλα, μεταγραφές 40 εκατ. – Κόλαση η νέα ΑΕΚ!

src=https://www.imgcdn.eu/files/2023/07/64abad3a9bc4e.jpg


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: