"Πυρά" από παλαίμαχο του Άρη για Πάλμα – "Με εκνεύρισε στο φιλικό – Στο καλό και να μας γράφει"!


“Πυρά” από παλαίμαχο του Άρη για Πάλμα – “Με εκνεύρισε στο φιλικό – Στο καλό και να μας γράφει”!


Διαφ.

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε Έλληνας παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των Κίτρινων όπου αναφέρθηκε στην παρουσία του επιθετικού από την Ονδούρα στο τελευταίο φιλικό της ομάδας.

Νίκος Πασιαλής: Ατάκες… φωτιά από τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Άρη που μιλώντας στην εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο στο Metropolis 95,5 είπε χαρακτηριστικά για τον Πάλμα πως «Ή θα συνεχίσει να παίζει στον Άρη, αλλιώς στο καλό και να μας γράφει».

«Προσωπικά εμένα με εκνεύρισε στο φιλικό ματς με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας 1948. Ήταν αλλού το μυαλό του. Ή θα συνεχίσει να παίζει στον Άρη, αλλιώς στο καλό και να μας γράφει. Ήταν πολύ νευρικός με τους συμπαίκτες του και ατομιστής. Τώρα, έρχεται και ο Κάρλσον και δεν ξέρω τι θα γίνει με το μέλλον του Πάλμα στον Άρη» είπε ο Νίκος Πασιαλής για τον Πάλμα.

Σχολιάζοντας την εικόνα του Άρη στο φιλικό με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας: «Οι καινούργιοι παίκτες έπαιξαν ένα ημίχρονο και ήταν το πρώτο ματς του Άρη που είδα για φέτος το καλοκαίρι. Συμπέρασμα δεν μπορώ να βγάλω αυτή τη στιγμή αν δεν δω την ομάδα σε 2-3 συνεχόμενα παιχνίδια. Έδειξαν καλά στοιχεία οι Σαβέιρο, Φεράρι και Μενέντεζ. Ο Φεράρι δεν είναι Πίρσμαν. Δεν είδαμε τον Ματαρίτα. Από εκεί και πέρα ο Άρης πονάει στη θέση του φορ. Ενώ λέγαμε πέρυσι βρήκαμε τον Γκρέι και λύσαμε το πρόβλημά μας στην επίθεση έγινε το αντίθετο. Ο Γκρέι δεν μας έδειξε τον ποδοσφαιριστή που ξέρουμε. Σίγουρα, ο Άρης πρέπει να αποκτήσει επιθετικό», είπε ο Νίκος Πασιαλής.

  Χαράς ευαγγέλια για Λουτσέσκου-ΠΑΟΚ - Είδηση που κάνει τον γύρο του κόσμου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή στο πλάνο του Παναθηναϊκού – “Βέτο” από Αταμάν – Αυτόν τον ψηλό ζήτησε στο ΟΑΚΑ (ΒΙΝΤΕΟ)


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: