Ενεργοποιεί… βόμβα με Ρούμπιο τοπ σύλλογος της Εuroleague – Τότε επιστρέφει στην Ευρώπη


Ενεργοποιεί… βόμβα με Ρούμπιο τοπ σύλλογος της Εuroleague – Τότε επιστρέφει στην Ευρώπη


Διαφ.

Εξέλιξη που ελάχιστοι περίμεναν μιας και τοπ σύλλογος της Ευρώπης ήρθε σε συμφωνία με τον Ισπανό γκαρντ με την συνεργασία τους να είναι έτοιμη να ανακοινωθεί άμεσα.

Μπαρτσελόνα: “Βόμβα” από τους Μπλαουγκράνα καθώς όπως αποκάλυψε η Mundo Deportivo ήρθαν σε συμφωνία με τον Ρίκι Ρούμπιο, με τον Ισπανό γκαρντ να επανέρχεται στην ομάδα και τη συμφωνία να παίρνει “σάρκα και οστά” το καλοκαίρι του 2024.

Σύμφωνα με το καταλανικό Μέσο ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο ήρθε σε επαφή με τον 33χρονο Ισπανό και απέσπασε το ΟΚ για να επιστρέψει στους Μπλαουγκράνα το επόμενο έτος, με τον ίδιο να παίζει για ακόμα έναν χρόνο στους Κλίβελαντ Καβαλίερς.

Μάλιστα το έγκυρο Μέσο σημειώνει πως η Μπαρτσελόνα θέλει να φτιάξει την ομάδα με τον καλύτερο και πιο δυνατό ισπανικό κορμό και ελπίζει πως το επόμενο καλοκαίρι θα έχει στο ρόστερ της τους αδελφούς Ερνανγκόμεθ, τον Ρούμπιο, τον Τζοέλ Πάρα και τον Άλεξ Αμπρίνες.

  Εκπληκτική μπαλιά Έσε - Έχασε τεράστια ευκαιρία ο Ελ Κααμπί (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “10αρι που θα… απογειώσει ο Αλμέιδα – Τεχνίτης και ασταθής” – “Στόπερ με Μουντιάλ, βασικός στη La Liga”!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: