Αποκάλυψη Νικολογιάννη: "Παράθυρο για την υπόθεση Μπράμπετς" – Δύο ακόμα στόπερ στο στόχαστρο του ΠΑΟ


Αποκάλυψη Νικολογιάννη: “Παράθυρο για την υπόθεση Μπράμπετς” – Δύο ακόμα στόπερ στο στόχαστρο του ΠΑΟ


Διαφ.

Ο Τσέχος στόπερ του Άρη είναι ο νούμερο ένα στόχος των Πρασίνων για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής της ομάδας και παρά το… ναυάγιο που φάνηκε να υπάρχει ο έμπειρος ρεπόρτερ άφησε ανοιχτό το παράθυρο να έχουμε ανατροπή.

Τάσος Νικολογιάννης: Σε… φουλ ρυθμούς κινείται ο Παναθηναϊκός για να αποκτήσει στόπερ που θα δώσει άμεσα βοήθειες, με τον έμπειρο ρεπόρτερ να αναφέρει στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 πως υπάρχει παράθυρο συμφωνίας με τον Άρη για τον Γιακούμπ Μπράμπετς, ενώ παράλληλα οι Πράσινοι έχουν στο τραπέζι άλλες δύο περιπτώσεις αμυντικών.

«Με βάση τις διαρροές του Άρη είναι δύσκολη η απόκτηση του Μπράμπετς, αλλά έχουμε δει πολλά στο ποδόσφαιρο και αφήνουμε ένα παράθυρο ανοιχτό. Ο Παπαδημητρίου δουλεύει παράλληλα άλλες δύο περιπτώσεις με στόχο να κλείσει τη μεταγραφή στόπερ στο επόμενο διήμερο, ώστε να δηλωθεί ο παίκτης και για τα ματς με τη Ντνίπρο και αν μπορεί να είναι διαθέσιμος και για το τελευταίο φιλικό», σημείωσε.

Σχετικά με την πρώτη προπόνηση του Τόνι Βιλένα ανέφερε: «Έκανε μέρος του προγράμματος και έδειξε από την πρώτη μέρα πολύ ορεξάτος. Πιστεύω πως από την ερχόμενη εβδομάδα θα είναι έτοιμος και ίσως τον δούμε λίγο στο τελευταίο φιλικό πριν τη Ντνίπρο»

  Ρόμα: Έφυγε πριν το κράξιμο ο Φρέντκιν – Στήριξε Ντε Ρόσι ο Γιούριτς

Σχετικά με τις αποφάσεις που λήφθηκαν στο τμήμα σκάουτινγκ: «Είναι πολύ σημαντική αυτή η είδηση για την αναδιοργάνωση στο τμήμα σκάουτινγκ. Ο Γιάννης Παπαδημητρίου ζήτησε ένα σημαντικό μπάτζετ και εγκρίθηκε αμέσως από τον Γιάννη Αλαφούζο. Θα γίνει μεγαλύτερη στελέχωση, θα προστεθούν άτομα στο τμήμα σκάουτινγκ, θα γίνονται πολλά ταξίδια στο εξωτερικό και όλα αυτά με ορίζοντα το χειμώνα και το επόμενο καλοκαίρι, για να μη βασίζεται ο Παναθηναϊκός μόνο σε μάνατζερ για να βρίσκει παίκτες. Επίσης, θα υπάρχει μια ενιαία αγωνιστική φιλοσοφία στις ακαδημίες και τη Β’ ομάδα», είπε ο Τάσος Νικολογιάννης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Τίναξε την μπάνκα” ο Γιαννακόπουλος – Πόσα εκατομμύρια κοστίζει ο νέος ΠΑΟ – Ρίχνει +10 για… Dream Team!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: