Στο… περίμενε η ανακοίνωση Κάρλσον από Άρη – Αυτός ο λόγος

Διαφ.

Καθώς εκκρεμεί η γραφειοκρατική διαδικασία για την οριστική αποδέσμευση του Νταβίντ Μόμπεργκ Κάρλσον από την ιαπωνική Ουράβα, ανακοίνωση συμφωνίας με τον 29χρονο Σουηδό winger δεν υπήρξε ακόμη από την ΠΑΕ Αρης. 

Άρης: Καθώς εκκρεμεί η γραφειοκρατική διαδικασία για την οριστική αποδέσμευση του Νταβίντ Μόμπεργκ Κάρλσον από την ιαπωνική Ουράβα, ανακοίνωση συμφωνίας με τον 29χρονο Σουηδό winger δεν υπήρξε ακόμη από την ΠΑΕ Αρης. Εκτός απροόπτου αυτό θα γίνει, αν όχι σήμερα, στη διάρκεια της αυριανής ημέρας καθώς οι «κίτρινοι» ξεκαθάρισαν ότι έχει τακτοποιηθεί και το διαδικαστικό κομμάτι με την υπογραφή του συμβολαίου.

Ο Κάρλσον ήδη βρίσκεται στην πατρίδα του ούτως ώστε να μαζέψει τα πράγματα του και θα έρθει τη Δευτέρα για μόνιμη εγκατάσταση στη Θεσσαλονίκη όπου λογικά θα κάνει και την πρώτη προπόνησή του με την ομάδα. Αυτό που μένει να φανεί είναι η αγωνιστική κατάστασή του. Στον τελευταίο μήνα δεν είχε παρουσία σε επίσημο αγώνα της πρώην ομάδας του, καθώς όμως το Πρωτάθλημα Ιαπωνίας βρίσκεται (περίπου) στα μέσα του, εκτιμάται ότι δεν θα χρειαστεί πολύ χρόνο για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης.

Θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η παρουσία ανθρώπου του Αρη στην Αλβανία, στον δεύτερο αγώνα της FK Εγνατία με την Αραράτ την ερχόμενη Πέμπτη, έπειτα από την ισοπαλία (1-1) στον πρώτο αγώνα στην Αρμενία. Θυμίζουμε ότι οι «κίτρινοι» θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του ζευγαριού στις 27 Ιουλίου και Αυγούστου όπου το δεύτερο παιχνίδι θα γίνει στο «Κλ. Βικελίδης».

  Δεν έχουν κλείσει οριστικά οι μεταγραφές της ΑΕΚ!

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 1.5 εκ. δολάρια για τον αντι-Παπαγιάννη ο Γιαννακόπουλος – NBAer του Ραζνάτοβιτς – Εξαιρετικός αμυντικός!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: