Δεν θέλει να… κάψει τον Τζίμα ο Λουτσέσκου – Προσέχουν για να… έχουν στον ΠΑΟΚ


Δεν θέλει να… κάψει τον Τζίμα ο Λουτσέσκου – Προσέχουν για να… έχουν στον ΠΑΟΚ


Διαφ.

Ο νεαρός επιθετικός αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα project στον Δικέφαλο του Βορρά και ο Ρουμάνος τεχνικός ξέρει τον τρόπο διαχείρισης ώστε να μην υπάρχουν προβλήματα στο μέλλον.

ΠΑΟΚ: Δεν είχαν περάσει παρά μόνο λίγα δευτερόλεπτα από την ολοκλήρωση του φιλικού αγώνα του ΠΑΟΚ με την Γκενκ. Αρκετά παιδάκια και συνολικά ομογενείς αμέσως μπούκαραν στον αγωνιστικό χώρο και έτρεξαν προς τους παίκτες του ΠΑΟΚ για αυτόγραφα και φωτογραφίες.

Ένα μεγάλο κύμα κατευθύνθηκε προς τον Στέφανο Τζίμα που φυσικά δεν χάλασε χατίρι. Διακριτικά, ένας άνθρωπος του ΠΑΟΚ θύμισε στον μικρό ότι είχε να κάνει ένα ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης μετά το ματς, μιας και αγωνίστηκε μόλις 15 λεπτά. Ούτε ένα λεπτό αργότερα, ο νεαρός επιθετικός πήγε δίπλα από την πλάγια γραμμή του γηπέδου και άρχισε να γυμνάζεται.

Η παραπάνω σκηνή είναι ένα μικρό παράδειγμα της διαχείρισης που απαιτείται στην περίπτωση του 17χρονου επιθετικού. Ο ίδιος δείχνει διάθεση να μπει άμεσα σε όλους τους κανόνες συμπεριφοράς της ομάδας και είναι βέβαιο ότι μετά από λίγο καιρό θα είναι ακόμη πιο ώριμος και έτοιμος για την πρώτη ομάδα.

  Έκλεισε τεράστιο ντιλ ο Μαρινάκης! Εξελίξεις με Ροντινέι στον Ολυμπιακό

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η “χαλάστρα” Σαΐς στην ΑΕΚ και τα 70 εκατ. για αγορές… από Ελλάδα – Μεγάλη πρόταση στον Ολυμπιακό!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: