Τρομερά πράγματα στον Άρη – Σπάει όλα τα… ρεκόρ ο Παλίκουτσα και έχει και συνέχεια

Διαφ.

Ρεκόρ μεταγραφών έκανε φέτος ο Άρης, αλλά ακόμη δεν έχει τελειώσει με τις προσθήκες, όπως τουλάχιστον φαίνεται από τις κινήσεις των ανθρώπων του και κυρίως του αθλητικού διευθυντή, Ρόμπερτ Παλίκουτσα.

Άρης: Ρεκόρ μεταγραφών έκανε φέτος ο Άρης, αλλά ακόμη δεν έχει τελειώσει με τις προσθήκες, όπως τουλάχιστον φαίνεται από τις κινήσεις των ανθρώπων του και κυρίως του αθλητικού διευθυντή, Ρόμπερτ Παλίκουτσα. Ο Άρης μετράει μέχρι σήμερα 13 επίσημες μεταγραφές, ενώ είναι πολύ κοντά στην επικύρωση συμφωνίας. με άλλους τρεις ποδοσφαιριστές…

Ήδη έχουν ντυθεί στα κιτρινόμαυρα, οι:

Ντομαγκόι Πάβισιτς (Κροατία), μέσος, υπέγραψε για τρία χρόνια, μέχρι το 2026, Λευτέρης Χουτεσιώτης, τερματοφύλακας, υπέγραψε για ένα χρόνο, Ρόναλντ Ματαρίτα (Κόστα Ρίκα), αμυντικός, υπέγραψε για τρία χρόνια, μέχρι το 2026, Βαλεντίνο Φατόρε (Ισπανία), αμυντικός, υπέγραψε για δυο χρόνια, μέχρι το 2025, Αντώνης Αηδόνης, αμυντικός, υπέγραψε για 1+1 χρόνια, Φράνκο Φεράρι (Αργεντινή), αμυντικός, υπέγραψε για δυο χρόνια, μέχρι το 2025, Κίκε Σαβέριο (Εκουαδόρ, με ισπανικό διαβατήριο) επιθετικός, υπέγραψε για 2+1 χρόνια, Νεβέν Τζούρασεκ (Κροατία), μέσος, υπέγραψε για 2+1 χρόνια, Τζόναναθ Μενέντες (Αργεντινή), επιθετικός, υπέγραψε για 1+2 χρόνια, Ζαν Ζουλ (Καμερούν) μέσος, υπέγραψε για τρία χρόνια,Αλβάρο Ζαμόρα (Κόστα Ρίκα), επιθετικός για 4 χρόνια. Την ίδια ώρα, ο Άρης αναμένεται να ανακοινώσει άλλους δυο ποδοσφαιριστές, με τους οποίους έχει συμφωνήσει.

  Υπέγραψε στον Ολυμπιακό με... εντολή Μπαρτζώκα - 5ετες συμβόλαιο (ΦΩΤΟ)

Αναλυτικά, είναι συμφωνημένοι και θα ανακοινωθούν οι Νταβίντ Μόμπεργκ Κάρλσον (Σουηδία), επιθετικός, Λορέν Μορόν (Ισπανία), επιθετικός, ενώ ψάχνει και για στόπερ, άρα μπορεί να φτάσει στις 14 μεταγραφές, ίσως και 15 συνολικά! Μια ομάδα, ολόκληρη… Παράλληλα, έγιναν δυο ανανεώσεις με τον Λούκας Ρουπ και τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. Να σημειωθεί ότι παραχωρήθηκαν με μεταγραφή οι Μπράντλεϊ Μαζικού στην Σερβέτ, Ματέο Γκαρσία στην “Άτλας”, Μάρβιν Πίρσμαν, στην Γκρόνιγκεν.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βρήκε νέο… Αϊτόρ ο Γιοβάνοβιτς – “Φωνάζει” ο Μλαντένοβιτς, ποιότητα ο Φικάι – Καμπανάκι στον Γιοβάνοβιτς


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: