"Κλειδώνει" την μεταγραφή στόπερ η ΑΕΚ – "Μια ανάσα από συμφωνία" – Και 3ος Μεξικανός στο προσκήνιο!


“Κλειδώνει” την μεταγραφή στόπερ η ΑΕΚ – “Μια ανάσα από συμφωνία” – Και 3ος Μεξικανός στο προσκήνιο!


Διαφ.

Πολύ κοντά στο να “κλείσει” και κεντρικό αμυντικό φέρεται να βρίσκεται η Ένωση.

Μια ανάσα από την μεταγραφή του Νέστορ Αραούχο βρίσκεται η ΑΕΚ, σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Μεξικανός δημοσιογράφος, Ντανιέλ Βελάσκο.

Μετά τον Ορμπελίν Πινέδα και τον Ροδόλφο Πισάρο (έρχεται σήμερα στην Ελλάδα), οι Κιτρινόμαυροι ενδέχεται να κάνουν δικό τους και τρίτο διεθνή Μεξικανό, αφού φαίνεται πως υπάρχει συμφωνία με την Κλαμπ Αμέρικα για τον 32χρονο Αραούχο, με το οριστικό deal να είναι προ των πυλών.

«Ο Μεξικανός στόπερ είναι μια ανάσα από το να μετακινηθεί στην Ευρώπη, στην ομάδα του Ματίας Αλμέιδα, του Ορμπελίν Πινέδα και του Ροδόλφο Πισάρο. Υπάρχει συμφωνία με την Αμέρικα και απομένει μόνο να αποκτήσει έναν στόπερ για να τον αφήσει να φύγει», αναφέρει ο Βελάσκο.

Ο Νέστορ Αλεχάντρο Αραούχο Ράσο, όπως είναι το πλήρες όνομα του Μεξικανού σέντερ μπακ, αγωνίζεται από το περασμένο καλοκαίρι στην Αμέρικα, ύστερα από μια τετραετία στην Ισπανία με τη Θέλτα Βίγκο. Προέρχεται από «γεμάτη» σεζόν, καθώς την αγωνιστική περίοδο 2022-23 κατέγραψε συνολικά 29 συμμετοχές με την Αμέρικα, ενώ στη διάρκεια της καριέρας του έχει φορέσει ακόμη τις φανέλες των Κρουζ Αζούλ και Σάντος Λαγκούνα.

Ο Αραούχο μετράει 67 συμμετοχές στην εθνική ομάδα του Μεξικού, όπου έκανε ντεμπούτο τον Ιούλιο του 2011, με απολογισμό τρία γκολ. Ήταν μέλος της Ολυμπιακής ομάδας του Μεξικού που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους αγώνες του Λονδίνου το 2012, ενώ πανηγύρισε με την εθνική το τρόπαιο στο Gold Cup της CONCACAF του 2019.

  Λίγο πριν υπογράψει στην ΑΕΚ - Σούπερ αποκάλυψη για Μαρσιάλ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Φορτούνης” του Μεξικού ο Πισάρο – Πιο σταρ και αρτίστας από Πινέδα – Συμφωνία με τον στόπερ του Αλμέιδα!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: