"Έκανε σεισμό με Σλούκα ο ΠΑΟ, μπορεί να κοντράρει τους πάντες με αυτά τα ονόματα ο Αταμάν"!


“Έκανε σεισμό με Σλούκα ο ΠΑΟ, μπορεί να κοντράρει τους πάντες με αυτά τα ονόματα ο Αταμάν”!


Διαφ.

Σερβικό Μέσο ασχολείται με τις φετινές κινήσεις του Τριφυλλιού και γενικά των ομάδων της Euroleague, κάνοντας ειδική μνεία στην απόφαση του Κώστα Σλούκα να πάει από τον Ολυμπιακό, στον αιώνιο αντίπαλο.

Η “Mozzart Sport” ασχολείται με το φετινό… θερμό μεταγραφικό καλοκαίρι στη Euroleague, κάνοντας ειδική μνεία στις μεταγραφικές κινήσεις του Παναθηναϊκού και κυρίως τη “βόμβα” με τον Κώστα Σλούκα.

«Το πιο καυτό καλοκαίρι στην Euroleague με 80 νέα συμβόλαια. Ο Παναθηναϊκός ηγείται, ακολουθείται από τον Ερυθρό Αστέρα αλλά ο μεγάλος στόχος ήταν ο Μίροτιτς», είναι ο τίτλος του αφιερώματος των Σέρβων.

«Μακράν η πιο ενεργή ομάδα είναι ο Παναθηναϊκός. Μέχρι τώρα 10 ονόματα παικτών έχουν προστεθεί στο ρόστερ. Πρώτα από όλα ο Εργκίν Αταμάν, ο οποίος έχει έναν στόχο, να φέρει τον Παναθηναϊκό στην κορυφή της Εuroleague, και έτσι έχει ελεύθερα τα χέρια του και ένα τεράστιο μπάτζετ, με χρήματα που ήδη του έχουν φέρει στην ομάδα τους: Λούκας Βιλντόσα, Ματίας Λεσόρ, Ιωάννης Παπαπέτρου, Κώστας Αντετοκούνμπο, Τζέρεμι Γκραντ και ο Κάιλ Γκραντ αλλά τον πραγματικό σεισμό προκάλεσε η άφιξη στην ομάδα του Κώστα Σλούκα. Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού έκανε κάτι το απρόβλεπτο, αποφάσισε να περάσει στις τάξεις του μεγαλύτερου εχθρού», αναφέρει και συνεχίζει…

«Με αυτά τα ονόματα των παικτών ο Παναθηναϊκός είναι απίθανο να τον ξαναδούμε στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας της Euroleague. Μία ομάδα σαν αυτή μπορεί να κοντράρει τους πάντες», τονίζει.

Φυσικά κάνει και αναφορά στον Ολυμπιακό για τον οποίο στέκεται στην επιστροφή του Νίκολα Μιλουτίνοφ.

  Τσεκάρει Πολωνό επιθετικό ο Μακελελέ!

«… η μεγαλύτερη ενίσχυσή του μέχρι τώρα είναι η επιστροφή του Μιλουτίνοφ. Ο Σέρβος επέστρεψε στην Αθήνα μετά από μια θαυμάσια παρουσία στη Μόσχα και τώρα θα οδηγήσει τον Ολυμπιακό, ο οποίος αγόρασε τους Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος και Λουκ Σίκμα, που θα αντικαταστήσει τον Βεζένκοφ» αναφέρει για τους Πειραιώτες προσθέτοντας στη συνέχεια τα ονόματα των παικτών που έχουν ανανεώσει με την ομάδα ή έχουν αποκτηθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ευκαιρίες για ΠΑΟ και Ολυμπιακό – Ντάνστον, Μοτιεγιούνας, Χάντερ μέχρι και… Μπέικον έρχονται Ελλάδα! (Vid)


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: