Τρέλα Αταμάν για Ιταλό NBAer με τρομερό σουτ – "Κολλητός" του Σλούκα για 5αρι, ξεχωρίζει και ο Ουαϊτσάιντ (Vid)


Τρέλα Αταμάν για Ιταλό NBAer με τρομερό σουτ – “Κολλητός” του Σλούκα για 5αρι, ξεχωρίζει και ο Ουαϊτσάιντ (Vid)


Διαφ.

Η Νο1 επιλογή του Τούρκου από την Αμερική. Πρόκειται για εξαιρετικό παίκτη, ο οποίος όμως αν “κοπεί” από τα ρόστερ του NBA και γυρίσει Ευρώπη, θα γίνει… πόλεμος μεταξύ των ομάδων. Διαβάστε στο Sportdog.gr!

Ο Παναθηναϊκός έχει…ηρεμήσει τις τελευταίες μέρες, όσον αφορά στο κλείσιμο μεταγραφών, αλλά όχι όσον αφορά στην αναζήτηση. Αυτή συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς και με τον Εργκίν Αταμάν να θέλει όπως είναι φυσικό το καλύτερο δυνατό για την ομάδα του.

Εξέλιξη στο θέμα Ντόρσεϊ δεν υπάρχει, τουλάχιστον προς το παρόν, και το μεγάλο ενδιαφέρον έχει να κάνει με τις θέσεις των ψηλών: με το «4» και με το «5».

Για το «4» ο μεγάλος στόχος είναι ο Λούκα Σάμανιτς, αλλά η περίπτωση του Κροάτη είναι πολύ δύσκολη. Ο 23χρονος πάουερ-φόργουορντ έκανε πολύ καλό σάμερ λιγκ στο Λας Βέγκας με τους Τζαζ και κυνηγάει την παραμονή του στο ΝΒΑ. Το σουτ του είναι «καυτό» και αυτό έχει εκτιμήσει πάνω από όλα ο Αταμάν, ο οποίος, όμως, γενικώς παρακολουθεί τις εξελίξεις στην ομάδα της Γιούτα. Και αυτό γιατί είναι πιθανό να μείνει ελεύθερος ο Σιμόνε Φοντέκιο, ο οποίος ξετρελαίνει και τον Αταμάν και ολόκληρη την Ευρωλίγκα. Ο Ιταλός έπαιξε την χρονιά, που μας πέρασε, στους Τζαζ αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα μείνει εκεί. Αν «κοπεί» και αποφασίσει να έρθει στην Ευρώπη, όλη η Ευρωλίγκα θα πέσει πάνω του. Και ανάμεσα τους και ο Παναθηναϊκός. Είναι παίκτης με τρομερό σουτ, αθλητικότητα και έχει κίνητρο, όντας 28 ετών.

Για την θέση του σέντερ πολλά είναι τα σενάρια. Και μέσα σε αυτά υπάρχει και ο Γιαν Βέσελι, ο οποίος μάλιστα ήταν στην λίστα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, που κατά λάθος βγήκε για κάποια δευτερόλεπτα στο Instagram. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Βέσελι είναι κολλητός με τον Σλούκα.

Τις περισσότερες πιθανότητες, πάντως, για την θέση «5» τις έχει το ΝΒΑ. Δεν μπορεί να αποκτήσει τον Ορλάντο Ρόμπινσον το «τριφύλλι», καθώς ο Αμερικάνος σέντερ έχει ζήτηση στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου. Μπορεί, όμως, να ασχοληθεί σοβαρά με τον Πορτογάλο Κουέτα των Κινγκς, με τον Χασάν Ουαϊτσάιντ, ο οποίος έχει χρόνια θητείας στο ΝΒΑ, αλλά και με τον Φρανκ Καμίνσκι, που μεταξύ άλλων έχει πολύ καλό σουτ και ίσως έρθει για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Ευρώπη.

Οι «πράσινοι» πάντως περιμένουν κι άλλα «κοψίματα» από το ΝΒΑ κα είναι σίγουροι ότι και σε αυτές τις περιπτώσεις θα κάνουν τις καλύτερες επιλογές.

  Γιαννακόπουλος: "Κάτι μεγαλύτερο από απλά μία ομάδα ο Παναθηναϊκός" (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκαλύψεις Παπαγιάννη! Για αυτό έφυγε από τον ΠΑΟ – Ατάκες για Ιτούδη, ΝΒΑ και κόσμο


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: