Αντύπας για Ολυμπιακό: "Άκρως ενθαρρυντική η εικόνα, παίκτης με τρομερό στιλ ο Ιμπόρα" (Audio)

Ο Ιμπόρα εμφανίστηκε πολύ ενθαρρυντικός στον Αντύπα του Ολυμπιακού, καθώς έδειξε έναν εκπληκτικό στιλ παιχνιδιού. (Ήχος)

Αντύπας για Ολυμπιακό: Άκρως ενθαρρυντική η εικόνα, παίκτης με τρομερό στιλ ο Ιμπόρα (Audio)


Διαφ.

Ακούστε πώς σχολίασε ο Ηρακλής Αντύπας την εμφάνιση στο φιλικό με τη Σαμπάχ, που έληξε 1-1. Τι είπε για τον Ιμπόρα και τι ανέφερε για τις μεταγραφές και τις αποχωρήσεις.

Ο Ολυμπιακός έδειξε να έχει αρκετά αμυντικά ζητήματα, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο του φιλικού με τη Σαμπάχ (1-1), αλλά και καλά επιθετικά διαστήματα, μένοντας στην ισοπαλία με την ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν στο τελευταίο του φιλικό επί αυστριακού εδάφους.

Ο Ηρακλής Αντύπας, συζητώντας με τον Μπάμπη Χριστόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM για το ματς, σχολίασε πως ήταν άκρως ενθαρρυντικό το ξεκίνημα του Ολυμπιακού στο δεύτερο 45λεπτο. Είδαμε πράγματα, που δουλεύει ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ στις προπονήσεις, όπως το πρέσινγκ ψηλά και οι πάσες με τη μία.

Για τον Ιμπόρα, δε, που έβγαλε όλο το 90λεπτο, ξεκινώντας πρώτη φορά βασικός, σημείωσε: Είναι παίκτης με τρομερό στιλ ο Ιμπόρα. Αρχοντικό. Φαίνεται η εμπειρία του μέσα στο γήπεδο, πρόκειται για έναν εξαιρετικό χειριστή της μπάλας.

Ακούστε αναλυτικά το σχόλιο του Ηρακλή Αντύπα:

  Τι ισχύει με το πρόβλημα του Ζίβκοβιτς - Οι εξελίξεις με το προπονητικό


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: