Αυτά ισχύουν για Πέλκα και ΠΑΟΚ – Ο μεγάλος… ανταγωνιστής και οι εξελίξεις που μπορεί να είναι άμεσες


Αυτά ισχύουν για Πέλκα και ΠΑΟΚ – Ο μεγάλος… ανταγωνιστής και οι εξελίξεις που μπορεί να είναι άμεσες


Διαφ.

Ο Λουτσέσκου τον θέλει στην ομάδα, η ΠΑΕ του έχει ήδη κάνει πρόταση και ο Γιαννιτσιώτης άσος που είναι ελεύθερος δέχεται κρούσεις και από τουρκικές ομάδες.

ΠΑΟΚ: Η «Μ» και το Metrosport.gr έχουν αναδείξει με διαδοχικά ρεπορτάζ το θέμα του Δημήτρη Πέλκα. Ο Λουτσέσκου τον θέλει στην ομάδα, η ΠΑΕ του έχει ήδη κάνει πρόταση και ο Γιαννιτσιώτης άσος που είναι ελεύθερος δέχεται κρούσεις και από τουρκικές ομάδες. Η Σίβασπορ είναι μία από αυτές. Του έχει κάνει πρόταση, αλλά όπως έχει δηλώσεις ο προπονητής της, Σερβέτ Τσετίν ο 29χρονος άσος έχει υψηλό κασέ και δεν μπορεί η ομάδα του να τον πάρει.

Η μεγαλύτερη «απειλή», όμως, για τον ΠΑΟΚ είναι ο Εμρέ Μπελόζογλου, νυν προπονητής της Μπασακσεχίρ, που ήταν ο άνθρωπος που τον πήγε στη Φενέρμπαχτσε. Ο βετεράνος άσος ασκεί ασφυκτικό πρέσινγκ στον Πέλκα, κάνοντάς του συνεχόμενα τηλεφωνήματα καθημερινά. 

Όταν είχε τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή του συλλόγου της Κωνσταντινούπολης ήταν εκείνος που τον πήγε στην Φενέρμπαχτσε και στη συνέχεια, τον Μάρτιο του 2021, όταν αποχώρησε ο Ερόλ Μπουλούτ, ήταν ο υπηρεσιακός προπονητής του. Ήταν η περίοδος που ο Πέλκας είχε δηλώσει για εκείνον: «Από τη στιγμή που ήρθε ο δάσκαλος Εμρέ, παίζουμε καλύτερα. Μας δίνει διάφορες λύσεις, έχει μεγάλη εμπειρία. Εχει πάνω από 22-23 χρόνια ποδοσφαιρικής εμπειρίας και πίσω του μια καριέρα επιτυχημένη. Καταλαβαίνει τους ποδοσφαιριστές».

  Δεν έχει καμία λογική αυτό που γίνεται στον ΠΑΟΚ εδώ και έξι χρόνια!

Ο νυν προπονητής της Μπασακσεχίρ, που έχει κάνει εντυπωσιακό μπάσιμο στις μεταγραφές αποκτώντας τον Πιόντεκ, τον θέλει πάρα πολύ και κάνει ό,τι μπορεί για να τον πάρει στην ομάδα του, ωστόσο, ο Πέλκας δείχνει να δίνει χρόνο στον ΠΑΟΚ να ανεβάσει την προσφορά του και να μειώσει τη διαφορά και μένει να φανεί αν αυτό συμβεί. Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα υπάρχει εξέλιξη ακόμη και σήμερα, ωστόσο, δεν είναι διασταυρωμένο αυτό και το μεταφέρουμε με επιφύλαξη.

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θέλει… χθες στόπερ ο Ολυμπιακός – “Δούλεψε” καλά το 4-4-2 του Μαρτίνεθ – Έστειλε… μήνυμα ο Ιμπόρα!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: