Έσκασε τώρα! Αποκάλυψη από Σερβία – "Ο Σενγκέλια δεν θα πάει στον…"


Έσκασε τώρα! Αποκάλυψη από Σερβία – “Ο Σενγκέλια δεν θα πάει στον…”


Διαφ.

Ο Γεωργιανός φόργουορντ βρίσκεται αρκετά κοντά στο να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό με δημοσιεύματα από τη Σερβία να αναφέρονται στις εξελίξεις για το μέλλον του.

Τόκο Σενγκέλια: Όλο και πιο κοντά στο να γίνει παίκτης του Παναθηναϊκού είναι ο Γεωργιανός φόργουορντ, όμως όπως αποκαλύπτει η Mozzart Sport, οι Πράσινοι δεν… έπαιζαν μόνοι τους για τη συγκεκριμένη περίπτωση μιας και ο παίκτης ήταν πολύ ψηλά στη λίστα και του Ερυθρού Αστέρα, όμως η υπόθεση δεν προχώρησε για έναν ιδιαίτερο λόγο.

Όπως σημειώνει το δημοσίευμα ο Τόκο Σενκέλια αποφάσισε να μην συνεχίσει στους Ερυθρόλευκους μιας και μετά το τέλος της καριέρας του θέλει να ακολουθήσει την πολιτική , με την πρόεδρο της Γεωργίας Σαλομέ Ζουραμπισβίλι, που τον είχε επικρίνει για την επιλογή του να πάει στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, τον συμβούλεψε να γίνει παίκτης του Αστέρα μιας και έπληττε ακόμη περισσότερο τις πιθανότητές του για μία καλή σταδιοδρομία στον πολιτικό χώρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκαλύψεις Γιαννακόπουλου – “Συμφωνία με Χεζόνια, Βέσελι, Ντόρσεϊ – Θέλω Ταβάρες” – Ατάκα για Λαρεντζάκη!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: