Τσακίρης: "Η Λανς έδωσε τα 21,5 εκατ. για Λιβάι" – Ανατροπή δεδομένων για Αραούχο


Τσακίρης: “Η Λανς έδωσε τα 21,5 εκατ. για Λιβάι” – Ανατροπή δεδομένων για Αραούχο


Διαφ.

Ο επιθετικός της Ένωσης συνεχίζει να κάνει… ντόρο με τη γαλλική ομάδα να προσφέρει, χωρίς αποτέλεσμα, ένα αρκετά μεγάλο ποσό  για να τον αποκτήσει την ίδια στιγμή που έχουμε νέα δεδομένα με το θέμα του στόπερ.

ΑΕΚ: Τα νέα δεδομένα από την Ένωση μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης, με τον έμπειρο ρεπόρτερ αρχικά να αναφέρεται στην αρνητική πρόταση ύψους 21,5 εκατομμυρίων από τη Λανς σημειώνοντας πως  ο Δημήτρης Μελισσανίδης συναντήθηκε με τον παίκτη και του εξήγησε όλο το σκεπτικό κάνοντας γνωστό πως θα υπάρξει μία αναπροσαρμογή στο συμβόλαιό του με τις ετήσιες απολαβές του να ξεπερνούν το 1 εκατ. ευρώ.

Για τον Νέστορ Αραούχο: «Τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η υπόθεση του Νέστορ Αραούχο πάει για “ναυάγιο”. Υπήρχε μία φημολογία ότι είναι ο εκλεκτός του Ματίας Αλμέιδα και είναι κλεισμένος. Ο Αλμέιδα έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν ήταν η προτεραιότητά του ο παίκτης», είπε ο Γιώργος Τσακίρης ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στη λήξη της συνεργασίας της ΑΕΚ Β’ με τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο.

​ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Βουίζει” η Ευρώπη για Σενγκέλια και Παναθηναϊκό – Νέο ρεπορτάζ που… ανάβει φωτιές!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: