Δυνατά για τον Ρώσο Μαουρίσιο ο ΠΑΟΚ! Πουλέν του Πίρλο – Πιέζει και ο παίκτης για τη μεταγραφή


Δυνατά για τον Ρώσο Μαουρίσιο ο ΠΑΟΚ! Πουλέν του Πίρλο – Πιέζει και ο παίκτης για τη μεταγραφή


Διαφ.

Τρέχουν οι διαδικασίες για να ντυθεί στα ασπρόμαυρα ο 30χρονος μέσος που έκανε μεγάλα πράγματα στην Τουρκία.

Δυνατά για τον Μάγκομεντ Οζντόεφ κινείται ο ΠΑΟΚ! Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η ομάδα της Θεσσαλονίκης πέτυχε το δύσκολο βήμα της συμφωνίας με τον παίκτη και με μπροστάρη τον ίδιο ψάχνει το «οκ» της Καράγκουμρουκ.

Αγωνιστικά οι «ασπρόμαυροι» ψάχνουν έναν κεντρικό μέσο με τα χαρακτηριστικά που θυμίζουν Μαουρίσιο, στα οποία ομοιάζει ο Οζντόεφ. Ο Ρώσος παίζει και “8” και “6”, διαθέτει ασίστ, γκολ και προσωπικότητα.

Όπως σας είχε αποκαλύψει το Sportdog και η στήλη «Μιχείες» στις 7 Ιουνίου 2023 σε θέμα με τίτλο «Οζντόεφ για μεγάλη ελληνική ομάδα – Ελλάδα λόγω Πίρλο ο… Ρώσος Μαουρίτσιο – Ποιος είναι φαβορί!», ο 30χρονος διεθνής Ρώσος μέσος, το καλοκαίρι του 2022 είχε απασχολήσει σοβαρά ως ελεύθερος τον Παναθηναϊκό.

  Ρεπορτάζ... φωτιά για ΠΑΟΚ! Το συνδέουν με διεθνή μέσο - Παρουσία σε Παρί

Τελικά κατέληξε στην Τουρκία και την Φατίχ Καραγκουμρούκ, καθώς τον έπεισε ο Πίρλο για το πρότζεκτ του. Εκεί έγινε ο εγκέφαλος της μεσαίας γραμμής της τουρκικής ομάδας, καταγράφοντας 34 συμμετοχές (με 25 90λεπτα)/5 γκολ/7 ασίστ!!

Ο Οζντόεφ έχει συμβόλαιο ως το 2024 με την Φατίχ και οψιόν ανανέωσης ενός ακόμη χρόνου, την οποία πάντως έχουν και οι δυο πλευρές. Από την στιγμή όμως, που αποχώρησε από την ομάδα ο Πίρλο δεν θέλει να συνεχίσει εκεί ο Ρώσος μέσος. Έχει ενημερώσει εδώ και καιρό τόσο τους ατζέντηδες του όσο και τη διοίκηση, με αποτέλεσμα να δρομολογηθούν ήδη ενέργειες αποχώρησης του. 


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: