Τους καθαρίζει σαν αβγά! Αποχαιρέτησε 8 παίκτες σε δύο εβδομάδες η Ίντερ – Διαβάστε ονόματα


Τους καθαρίζει σαν αβγά! Αποχαιρέτησε 8 παίκτες σε δύο εβδομάδες η Ίντερ – Διαβάστε ονόματα


Διαφ.

 Συνοπτικές διαδικασίες «εκκαθάρισης» στην Ίντερ με αποκλειστικό στόχο την επιστροφή στην κορυφή σε Ιταλία και Ευρώπη. Μέσα σε 15 μέρες η φιναλίστ του τελευταίου Champions League αποχαιρέτησε οκτώ ποδοσφαιριστές της, πέντε από τους οποίους βασικούς, στον τελικό της 10ης Ιουνίου, στην Κωνσταντινούπολη και τώρα τρέχει, και δεν φτάνει αφού συνειδητοποίησε ότι ξέμεινε και από τερματοφύλακα, αλλά και από επιθετικό.

 Ο διεθνής Καμερουνέζος γκολκίπερ, Αντρέ Ονανά παραχωρήθηκε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 55εκ. ευρώ. Για τη νευραλγική θέση του Νο 1, εξετάζονται σοβαρά ο Ισπανός Νταβίδ Ντε Χέα, που εκδιώχθηκε κακήν κακώς από το «Ολντ Τράφορντ», αλλά και ο διεθνής 34χρονος Ελβετός, Γιάν Σόμερ για τον οποίο όμως η Μπάγερν Μονάχου ζητάει ρήτρα αποδέσμευσης  6εκ. ευρώ.

 Ο Κροάτης Μαρσέλο Μπρόζοβιτς πήγε στην Αλ Νασρ με 40εκ. ευρώ. Ο Τζέκο στη Φενέρμπαχτε, ο Σκρίνιαρ στην Παρί Σεν Ζερμέν, ο Γκαλιαρντίνι στη Μόντσα, οι Ντ’ Αμπρόζιο και Χαντάνοβιτς έμειναν ελεύθεροι, ενώ ο Λουκάκου, που είχε ορκιστεί αιώνια πίστη στην Ίντερ, που αρνήθηκε να επιστρέψει στην Τσέλσι, αλλά που παράλληλα συζητούσε κρυφά με τη Γιουβέντους, στάλθηκε «πακέτο» στο Λονδίνο για ν’ αποφασίσουν οι Blues το μέλλον του.

  Ο Κετσπάγια, ο Ράμος που δεν θέλει και η... Βίσση - Η ανάκριση του Ντέμη

 Μέχρι στιγμής, στο Μιλάνο ήρθαν ο 35χρονος Κολομβιανός Κουαδράδο, που έμεινε ελεύθερος από τη Γιουβέντους, αλλά και ο 25χρονος διεθνής Γάλλος επιθετικός της Γκλάντμπαχ, Μάρκους Τουράμ, γιος του άλλοτε μεγάλου αμυντικού των Πάρμα και Γιουβέντους, Λιλιάν.

 


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: