"Πώς θα ξεκινήσει το φετινό πρωτάθλημα; – Αφήνει τρεις ξένους εκτός για Ντνίπρο ο Γιοβάνοβιτς" (Audio)


"Πώς θα ξεκινήσει το φετινό πρωτάθλημα; – Αφήνει τρεις ξένους εκτός για Ντνίπρο ο Γιοβάνοβιτς" (Audio)


Διαφ.

“Σύννεφα” πάνω από τη Super League, με τους Πράσινους να ανεβάζουν ψηλά τους τόνους με αφορμή την υπόθεση των στημένων!

Ο Διονύσης Δεσύλλας μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 αναφέρθηκε στην έναρξη της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού για το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ντνίπρο για τον β’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο ρεπόρτερ του «τριφυλλιού» μίλησε για την πνευματική και αγωνιστική κατάσταση ενόψει του μεγάλου παιχνιδιού, την ανακοίνωση της ευρωπαϊκής λίστας, ενώ αναφέρθηκε και στην κατάσταση του Τσέριν, αλλά και τις πιθανές επιλογές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τη μεσαία γραμμή.

Ταυτόχρονα, ο Δεσύλλας εξήγησε ότι το θέμα με τους «χειραγωγημένους αγώνες» πρέπει να ξεκαθαρίσει άμεσα και να μη… σέρνεται και αυτό ζητάει ο Γιάννης Αλαφούζος, με την επιστολή που έχει στείλει, αλλά και με τη σημερινή του παρουσία στην ΕΠΟ.

«Από σήμερα μπαίνουμε κανονικά σε εβδομάδα-Ευρώπης για τον Παναθηναϊκό. Έχει άλλες πέντε μέρες, αφού 25/7 παίζει με την Ντνίπρο. Από σήμερα ξεκινάει η προετοιμασία και το βάρος πέφτει στο πρώτο ευρωπαϊκό ματς με τους Ουκρανούς. Θα δοκιμάσει τα πλάνα του ο Γιοβάνοβιτς και θα τους αναλύσει τα πλάνα του, με μοναδικό στόχο την πρόκριση στην επόμενη φάση των προκριματικών του Champions League», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Σήμερα, εντωμεταξύ, περιμένουμε την ευρωπαϊκή λίστα, να δούμε ποιους τρεις θα αφήσει εκτός. Δεν μπορούμε να κάνουμε προγνωστικά, αφού θα πρέπει να περιμένουμε τις αποφάσεις του προπονητή μέχρι το απόγευμα για τη λίστα του Παναθηναϊκού για τα παιχνίδια με την Ντνίπρο. Επίσης, το απόγευμα θα δούμε ποιοι θα είναι εντάξει, αφού ο Τσέριν ήταν ο μοναδικός που ήταν απών, αλλά και να κάνει από σήμερα προπονήσεις είναι απίθανο να ξεκινήσει στο πρώτο ματς. Ο Ιωαννίδης, για παράδειγμα, είχε μόνο δύο προπονήσεις και ο Γιοβάνοβιτς τον προφύλαξε ενόψει του πρώτου αγώνα με τους Ουκρανούς», πρόσθεσε.

  Απόφαση Αλμέιδα για την επίθεση της ΑΕΚ - Το μεγάλο ερωτηματικό της 11αδας


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: