Eπιβεβαίωση για Βαλμπουενά – Σε αυτή την ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του!

Επιβεβαίωση για τον Βαλμπουενά – Αυτή η ομάδα θα είναι η περαιτέρω πορεία του!

Eπιβεβαίωση για Βαλμπουενά – Σε αυτή την ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του – Το είχατε διαβάσει στο sportdog!


Διαφ.

Ο Γάλλος άσος αποχώρησε από τον Ολυμπιακό αλλά είναι σαφές ότι θέλει να παίξει μπάλα για τουλάχιστον έναν χρόνο ακόμα!

Κι ενώ είχε βουίξει ο τόπος για το ενδιαφέρον του Βόλου, που ήταν σαφές και πραγματικό, ήρθε το ρεπορτάζ από την Κύπρο για να ταράξει τα νερά.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας kerkida.net η Λεμεσιανή ομάδα βρίσκεται σε επαφές με τον Ματιέ Βαλμπουενά, ο οποίος μετά από μια τετραετία αποχώρησε απ τον Ολυμπιακό.

Παίκτης με τεράστια καριέρα ο 38χρονος επιτελικός χαφ, έχοντας αγωνιστεί σε Libourne, Marseille, Dinamo, Lyon, Fenerbahçe και Ολυμπιακό. Με την εθνική Γαλλίας αγωνίστηκε 52 φορές και πέτυχε 8 γκολ.

Χωρίς αμφιβολία, αν ο Απόλλωνας καταφέρει να ολοκληρώσει την μεταγραφή του Ματιέ θα πρόκειται για ένα… τεράστιο μπαμ!, αναφέρει η σχετική ενημέρωση, κι εδώ είναι που έχει ενδιαφέρον να θυμίσουμε τι γράφαμε εδώ, στο sportdog, στις 14 Ιουλίου για το μέλλον του Γάλλου άσου!

Στο θέμα με τίτλο Αυτή είναι η πρόταση Μπέου σε Βαλμπουενά – Σκάει προσφορά από μεγάλη ομάδα – Πολύ χρήμα από Αραβία!, αναφέραμε μεταξύ άλλων: Για να επιστρέψουμε στον Ματία Βαλμπουενά, ο πιθανότερος προορισμός του είναι ο Βόλος. Αν δεν προχωρήσει με την ομάδα τής Μαγνησίας φαίνεται ότι υπάρχει ενδιαφέρον και ομάδα τού αραβικού ποδοσφαίρου. Επίσης, υπάρχει κλαμπ από την Κύπρο (μεγάλη ομάδα!) που έχει προσεγγίσει τον μάνατζέρ του, ενώ υπό προϋποθέσεις μπορεί να βρεθεί ομάδα από τη Ligue 1 στη Γαλλία για να του δώσει συμβόλαιο!.

Για μια ακόκμα φορά: Το δι΄αβασες στο sportdog; Είναι είδηση!

 


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: