Άρθρο Καζαντζόγλου για να διαβάσει κάθε ΑΕΚτζής: "Εκτινάσσεται και πάει για Ευρώπη και αφήνει τους απέναντι στη μιζέρια τους"!


Άρθρο Καζαντζόγλου για να διαβάσει κάθε ΑΕΚτζής: "Εκτινάσσεται και πάει για Ευρώπη και αφήνει τους απέναντι στη μιζέρια τους"!


Διαφ.

Ο Σταύρος Καζαντζόγλου κάνει κάποιες διαπιστώσεις πριν την επίσημη έναρξη της σεζόν για την ΑΕΚ και τους ανταγωνιστές της.

Το βλέπεις και δεν το πιστεύεις. 25.802 διαρκείας. Λες μπας και με ζάλισε η ζέστη; Όχι, αυτό είναι το νούμερο. Εξωπραγματικό. Εν έτει 2023, ενώ βρισκόμαστε ακόμα μέσα σε οικονομικό κομφούζιο, όπου ο καθένας τα μετράει από εδώ και από εκεί για να μπορέσει να εξασφαλίσει λίγες ημέρες διακοπών ή ακόμα και μια βόλτα στην παραλία, φτάνει ο κόσμος της ΑΕΚ στον εκπληκτικό αριθμό διάθεσης 25.802 διαρκείας.

Αναλογιστείτε μάλιστα, πως αυτός ο αριθμός ρεκόρ έχει καταγραφεί ενώ δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί η πώληση στα συνδεσμιακά εισιτήρια. Δηλαδή, τι θα γράψει τελικά το κοντέρ; Για ποια ποσοστά πληρότητας μπορούμε πλέον να συζητάμε; Και εντάξει, μπορεί όντως να είναι μια σούπερ περίοδος για την ΑΕΚ με τη λειτουργία του νέου γηπέδου και συνδυαστικά με την κατάκτηση του νταμπλ, αλλά εδώ η κατάσταση ξεφεύγει από κάθε λογική.

  Συγκινητικό μήνυμα του μικρού Γιαννάκη! "Με αγαπάτε και θα περπατήσω!"

Η συνέχεια ΕΔΩ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: