Αποκάλυψε το πλάνο ο Τσακίρης: "Τεστ ετοιμότητας για την ΑΕΚ στον Βόλο – Θα πάρουμε γεύση και από Πισάρο"!


Αποκάλυψε το πλάνο ο Τσακίρης: "Τεστ ετοιμότητας για την ΑΕΚ στον Βόλο – Θα πάρουμε γεύση και από Πισάρο"!


Διαφ.

Τα τελευταία νέα της ΑΕΚ, σχετικά με το δημοσίευμα που προέκυψε από τη Γαλλία για τον Λιβάι Γκαρσία, μετέφερε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Στην ΑΕΚ έχουν, πρώτα από όλα, το φιλικό στον Βόλο. Επειδή είναι ο καύσωνας, θα χρησιμοποιήσει όσο το δυνατόν περισσότερους μπορεί ο Αλμέιδα, θα παίξει ένα διάστημα και ο Πισάρο, ενώ παράλληλα θα επιχειρήσει να τσεκάρει την ετοιμότητα και το φρεσκάρισμα της ομάδας ενόψει της τελικής ευθείας της προετοιμασίας για τα πρώτα προκριματικά στο Champions League. Η πρόβα τζενεράλε είναι στην Τουρκία, στην Τραπεζούντα, και σήμερα θα δει σε ποιο ποσοστό ετοιμότητας είναι η ομάδα και αν υπάρξουν κάποια προβλήματα στο παιχνίδι, να τα δουλέψει περισσότερο. Αυτό που έχει σημασία είναι πως έχει διατηρηθεί η ομοιογένεια, η κατάλληλη χημεία σε ένα σημαντικό ποσοστό», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας και μίλησε για την υπόθεση του Λιβάι Γκαρσία και τα περί συμφωνίας με τη Λανς.

«Είναι προφανές ότι πρέπει να γράψουν κάτι στη Γαλλία, αλλά ο Λιβάι έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025. Για να γίνει κάτι, θα πρέπει να συμφωνήσουν οι ομάδες. Δεν νομίζω ότι θα υπάρξει πρόβλημα με τον παίκτη, αν τα βρει η ΑΕΚ με τη Λανς και εκεί είναι το ζήτημα μετά από τα 21,5 εκατ. ευρώ. Η ΑΕΚ θέλει παραπάνω χρήματα, γιατί κατέχει το 60% του ποδοσφαιριστή σε καθεστώς συνιδιοκτησίας. Αυτή τη στιγμή, πάντως, τα περί συμφωνίας του Λιβάι Γκαρσία με τη Λανς δεν υπάρχουν. Αν υπάρξει νέα πρόταση, εδώ θα είμαστε να το μεταφέρουμε… Η ΑΕΚ κατάφερε να διατηρήσει σε ένα μεγάλο ποσοστό το ρόστερ της, αυτό που έχει ανάγκη πλέον είναι στο κέντρο της άμυνάς της για να πλαισιώσει τον Βίντα και τον Μουκουντί και κοιτάει για έναν φορ. Δεν βιάζεται όμως, αφού πήρε και τον Πισάρο και έχει κάνει μία σειρά από σημαντικές συμφωνίας, με την παραμονή των Άμραμπατ και Πινέδα», τόνισε χαρακτηριστικά.

  Θλάση ο Γκαρσία, χάνει το ντέρμπι! Θέμα και με Άμραμπατ στη ΑΕΚ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: