Ενημέρωση από Αντύπα: "Το βράδυ έρχεται ο Φρέιρε – Ακολουθεί άμεσα του φορ στον Ολυμπιακό"!


Ενημέρωση από Αντύπα: "Το βράδυ έρχεται ο Φρέιρε – Ακολουθεί άμεσα του φορ στον Ολυμπιακό"!


Διαφ.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, ενόψει της αποψινής άφιξης του Νικολάς Φρέιρε στην Ελλάδα για να περάσει από εξετάσεις και να υπογράψει, μετέφερε ο Ηρακλής Αντύπας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«21:05 έρχεται ο Φρέιρε στην Ελλάδα, για τα διαδικαστικά στον Ολυμπιακό. Είναι το τρίτο μεταγραφικό απόκτημα. Είναι ένας παίκτης με όλα τα στοιχεία και τα χαρακτηριστικά που ήθελε ο Μαρτίνεθ. Πλέον το μυαλό μας είναι πως ο επόμενος στόπερ που θα αποκτηθεί θα είναι δεξιοπόδαρο, και δη ο Ντουάρτε, καθώς ο προπονητής έχει ζητήσει δύο κεντρικούς αμυντικούς. Πιστεύω ότι θα πάει με κεντρικό αμυντικό δίδυμο από τις μεταγραφές και οι Μπα, Ρέτσος και Ντόη θα συμπληρώσουν την πεντάδα των στόπερ», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Από εκεί και πέρα, δεν θα αργήσουν οι επόμενες κινήσεις του Ολυμπιακού. Η επόμενη μεταγραφή θα είναι επιθετικός. Γενικά εμφανίζονται ονόματα που κλείνουν με συνοπτικές διαδικασίες, όπως έγινε με τον Ιμπόρα, τον Κίνι και τώρα με τον Φρέιρε. Ακολουθούν τα σημαντικά παιχνίδια με Γκενκ/Σερβέτ και χρειάζεται ένας επιθετικός, παρότι ο Ελ Αραμπί στην προετοιμασία έδειξε τον παλιό καλό εαυτό του. Είναι ποσοτικό το θέμα, καθώς χρειάζεται άλλη μία λύση. Από την Κύπρο υπάρχει ακόμα η περίπτωση του Πίττα ως μία δευτερότριτη λύση. Ο Κορδόν και ο Μαρτίνεθ ψάχνουν για ενδεκαδάτο φορ», πρόσθεσε.

Και κατέληξε, λέγοντας: «Ουσιαστικά έχουν κοπεί τρεις παίκτες. Ο Μπουτούτσι, που δεν χρησιμοποίησε καν στο φιλικό, ο Πέπε, ο οποίος έχει τεχνική, ωραίες πάσες, δεν ήταν ορεξάτος, και ο Ζίνκερναγκελ ήταν στο πρώτο φιλικό, δεν πρόκειται να συνεχίσει στην πρώτη ομάδα».

Ακούστε ολόκληρο το ρεπορτάζ

  Το κλειστό του ΟΑΚΑ έχει καταπρασινίσει και εντυπωσιάζει! (ΒΙΝΤΕΟ)


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: