"Ασυγκράτητος φορ, 18 γκολ με κάθε τρόπο – Τρομερός στο επιθετικό pressing" – 800.000 και ποσοστό μεταπώλησης


“Ασυγκράτητος φορ, 18 γκολ με κάθε τρόπο – Τρομερός στο επιθετικό pressing” – 800.000 και ποσοστό μεταπώλησης


Διαφ.

“Παίζει εύκολα σε όλες τις μεγάλες ομάδες της Ελλάδας”! Στο Λιμάνι έχουν… κυκλώσει μία εξαιρετική περίπτωση παίκτη που παίζει τόσο στην κορυφή όσο και ως αριστερός winger. Έχουν ήδη κάνει μία πρόταση που απορρίφθηκε, ωστόσο αν ανεβάσουν την προσφορά τους, θα υπάρξει συμφωνία.

Ολυμπιακός: Πρόταση ύψους 550.000 ευρώ έχει καταθέσει η ομάδα τού Πειραιά στον Απόλλωνα Λεμεσού για την απόκτηση του Ιωάννη Πίττα, αλλά οι Κύπριοι την έχουν απορρίψει. Αυτό αναφέρουν οι πληροφορίες από την Κύπρο, αφού οι άνθρωποι του Απόλλωνα δεν σκοπεύουν να τον παραχωρήσουν με ποσό κάτω από το 1 εκατ. ευρώ .

Με πρόταση ύψους 800.000 ευρώ που θα περιλαμβάνει ποσοστό μεταπώλησης, ίσως να υπάρχει μια καλή βάση για κουβέντα. Παράλληλα, πλην του Ολυμπιακού υπάρχουν κι άλλες ομάδες που έχουν δείξει σχετικό ενδιαφέρον – Για παράδειγμα η Ραπίντ Βουκουρεστίου αλλά και άλλα κλαμπ.

  Αγνώριστη γύρισε στον ΠΑΟΚ η κούκλα σύζυγός του Σαββίδη! Πόσο άλλαξε (ΦΩΤΟ)

Με αφορμή το ενδιαφέρον τού Ολυμπιακού για τον 27χρονο άσο που πήρε επίσημη μορφή, επικοινωνήσαμε με τον Κύπριο συνάδελφο Στέλιο Αναστασίου από την ιστοσελίδα www.kerkida.net, ο οποίος γνωρίζει άριστα τι σημαίνει Ιωάννης Πίττας.

“Ασυγκράτητος ο Πίττας – 18 γκολ και πρώτος σκόρερ – Παίζει σε όλες τις μεγάλες ομάδες τής Σούπερ Λιγκ”

“Ο Πίττας είναι το σημείο αναφοράς στην επίθεση του Απόλλωνα τα τελευταία χρόνια. Είναι ο ηγέτης της γραμμής κρούσης των “γαλάζιων”. Πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα την περασμένη σεζόν με 18 γκολ (όσα πέτυχε και ο Ζάιρο). Ασυγκράτητος εντός του 2023, με 14 γκολ (+1 με την Εθνική Κύπρου). Ήταν πρώτος σκόρερ του Απόλλωνα όταν κατέκτησε το πρωτάθλημα τη σεζόν 2021-22“, ανέφερε αρχικά ο καλός συνάδελφος από την Κύπρο

Πώς σχολιάζεις το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού;

“Δεν μου προκαλεί έκπληξη η προσπάθεια του Ολυμπιακού Πειραιώς να τον αποκτήσει. Ο Πίττας μπορεί να παίξει σε όλες τις μεγάλες ομάδες της Σούπερ Λιγκ”.

 

“Απίστευτα τρεξίματα, τρομερός στο επιθετικό pressing – Παίζει και αριστερός winger – Μυρίζεται το γκολ, είναι μέσα στις φάσεις”

Σε ποιες θέσεις παίζει;

“Μπορεί να αγωνιστεί και σαν 2ος επιθετικός. Έχει απίστευτα τρεξίματα, τρομερός στο επιθετικό pressing. Σε παιχνίδι με ιδιαίτερες συνθήκες μπορεί να παίξει αριστερό winger για να στηρίξει τον μπακ”.

Τα καλά του στοιχεία;

“Μυρίζεται το γκολ. Είναι συνέχεια μέσα στις φάσεις. Έχει τρομερή αυτοπεποίθηση. Μπορεί να σκοράρει με όλους τους τρόπους. Σε ομάδα παραγωγική στον τομέα των ευκαιριών, θα πετύχει εύκολα διψήφιο αριθμό τερμάτων, με την προϋπόθεση ότι θα τον στηρίξουν και θα τον εμπιστευτούν αν δεν σκοράρει σε κάποια ματς, κάτι που είναι φυσιολογικό. Ο πατέρας του, Πάμπος Πίττας, επιλέχθηκε στην κορυφαία 11αδα στην ιστορία του κυπριακού ποδοσφαίρου. Ήταν ένας σπουδαίος αριστερός φουλ μπακ”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υπογράφουν 5 παίκτες στον Ολυμπιακό – Φορ, 8αρι και Κανός – Αλλαγή πολιτικής με… Μιλτιάδη Μαρινάκη!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: