To αποφάσισε ο Λουτσέσκου – Βάζει πωλητήριο σε αυτόν τον παίκτη του ΠΑΟΚ – Επιλογή Μπότο


To αποφάσισε ο Λουτσέσκου – Βάζει πωλητήριο σε αυτόν τον παίκτη του ΠΑΟΚ – Επιλογή Μπότο


Διαφ.

Με απόφαση Λουτσέσκου, τέσσερις ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν επί δύο εβδομάδες, στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ, στο Τέχελεν της Ολλανδίας, δεν θα συνεχίσουν στις προπονήσεις επί ελληνικού εδάφους.

ΠΑΟΚ: Με απόφαση Λουτσέσκου, τέσσερις ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν επί δύο εβδομάδες, στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ, στο Τέχελεν της Ολλανδίας, δεν θα συνεχίσουν στις προπονήσεις επί ελληνικού εδάφους και δη στη Νέα Μεσημβρία, γιατί κρίθηκε ότι δεν μπορούν να βοηθήσουν στην παρούσα στιγμή!

Αυτοί είναι οι Παναγιώτης Παναγιώτου, Βασίλης Γκορντεζιάνι, Χισάμ Κανίς και Παναγιώτης Τζήμας, με τον τελευταίο να αποτελεί από χθες και μέχρι το τέλος της σεζόν, ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ Γιάννινα, ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ!

Ωστόσο, αναμένεται να υπάρξει και δεύτερος γύρος “εκκαθαρίσεων”, προκειμένου να μειωθεί και άλλο ο αριθμός των ποδοσφαιριστών του ρόστερ!

Βάσει πάντως των παικτών που δεν δηλώθηκαν χθες στην ευρωπαϊκή λίστα για τα δύο ματς με τη Μπεϊτάρ, ο Αντρέ Ρικάρντο, συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να είναι ένας εξ αυτών, που θα φύγουν!

Ο 22χρονος Πορτογάλος μεσοεπιθετικός δεν κατάφερε άλλωστε να κάνει αισθητή την παρουσία του στις 15 ημέρες επί ολλανδικού εδάφους, σε βαθμό που να προβληματίσει τον Ραζβάν Λουτσέσκου, για το αν πρέπει να του δώσει θέση στους μεσοεπιθετικούς του Δικεφάλου…

  Η αποκάλυψη Γιαννακόπουλου για Ομπράντοβιτς και το γραφείο του Παύλου!

Υπενθυμίζεται πως την περσινή σεζόν αγωνίστηκε σε τέσσερα παιχνίδια της “πρώτης” ομάδας (81 λεπτά στο σύνολο) και σε δύο του ΠΑΟΚ Β (136 λεπτά), χωρίς να καταφέρει να σκοράρει ή να “γράψει” ασίστ…

Ο Ρικάρντο είναι παίκτης που έφερε στον ΠΑΟΚ, ο Ζοσέ Μπότο και είναι μία ακόμη αποτυχημένη επιλογή του Πορτογάλου, πρώην πλέον, αθλητικού διευθυντή της ομάδας, που τα έκανε όλα μπάχαλο με τις επιλογές παικτών, γι αυτό και του έδειξε το δρόμο προς την έξοδο, ο Ιβάν Σαββίδης.

Εκτός του Ρικάρντο βέβαια, μπορεί κι άλλος παίκτης να δοθεί δανεικός σε ομάδα Superleague 1, γιατί το ρόστερ είναιο “φορτωμένο” και ο Λουτσέσκου θέλει να δουλεύει με 23 παίκτες και όχι με 33, κάτι που του δημιουργεί δυσκολίες στην προπόνηση και δεν μπορεί να αξιολογήσει σωστά το έμψυχο υλικό, γι αυτό και θα κάνει μια δεύτερη “εκκαθάριση”.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κούγιας για στημένα: “Υποβιβασμός και διάλυση – Θα βγει το σκάνδαλο λόγω Μαρινάκη, Αλαφούζου, Σαββίδη”!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: