Πολλά ζόρια για ΠΑΟΚ και Άρη στο Conference – Αυτοί οι αντίπαλοι στον γ’ προκριματικό – Τότε οι αγώνες


Πολλά ζόρια για ΠΑΟΚ και Άρη στο Conference – Αυτοί οι αντίπαλοι στον γ’ προκριματικό – Τότε οι αγώνες


Διαφ.

Δύσκολα τα πράγματα για τις ελληνικές ομάδες στον τρίτο προκριματικό του Conference League μιας και όπως έγινε γνωστό ο ΠΑΟΚ, αν περάσει την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, θα αντιμετωπίσει την Χάιντουκ Σπλιτ, ενώ ο Άρης αν προκριθεί κόντρα στην Αραράτ θα βρει στον γ’ προκριματικό απέναντί του την Ντιναμό Κιέβου.

Conference League: Τη Χάιντουκ Σπλιτ θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ στον γ΄ προκριματικό γύρο του Europa Conference League, εάν αποκλείσει την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ στον β΄ γύρο της διοργάνωσης, όπως προέκυψε από τη σχετική κλήρωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Νιόν της Ελβετίας. Ο «Δικέφαλος του βορρά» θα δώσει στην Κροατία το πρώτο παιχνίδι στις 10 Αυγούστου, ενώ ο αγώνας ρεβάνς θα πραγματοποιηθεί στην Τούμπα στις 17/8.

Την ίδια στιγμή και ο Άρης καλείται να… κολυμπήσει στα βαθιά στον τρίτο προκριματικό της διοργάνωσης. Πιο συγκεκριμένα οι Κίτρινοι καλούνται να αντιμετωπίσουν, αν περάσουν αρχικά το εμπόδιο της Αραράτ, την Ντιναμό Κιέβου από την Ουκρανία με τον πρώτο αγώνα να είναι προγραμματισμένος για τις 10 Αυγούστου στη Θεσσαλονίκη, ενώ η ρεβάνς μια βδομάδα μετά θα γίνει η ρεβάνς για τον τρίτο προκριματικό του Conference League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκπληξη Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ – Στο ρόστερ αυτός που “τελείωσε” τον Ζοσέ Μπότο – Πέμπτη επιλογή για Ραζβάν!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: