Ξεκάθαρος ο Λουτσέσκου για το παιχνίδι με Μπεϊτάρ – Οι ατάκες του προς τους παίκτες του ΠΑΟΚ


Ξεκάθαρος ο Λουτσέσκου για το παιχνίδι με Μπεϊτάρ – Οι ατάκες του προς τους παίκτες του ΠΑΟΚ


Διαφ.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε για τα καλά στην πρώτη και πιο κρίσιμη εβδομάδα της νέας σεζόν, όπου μέσα σε αυτή τον περιμένει το πρώτο ματς με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ στην Τούμπα.

 

ΠΑΟΚ: Ο ΠΑΟΚ μπήκε για τα καλά στην πρώτη και πιο κρίσιμη (μέχρι την επόμενη) εβδομάδα της νέας σεζόν, όπου μέσα σε αυτή τον περιμένει το πρώτο ματς με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ στην Τούμπα.

Εδώ και αρκετές μέρες ο Ραζβάν Λουτσέσκου φροντίζει να προετοιμάσει τους παίκτες του για μια αναμέτρηση ειδικών συνθήκων που θα χρειαστεί μια συγκεκριμένη διαχείριση.

Αναμφίβολα είναι ένα παιχνίδι με ιδιαιτερότητες αυτό με τους Ισραηλινούς που έρχεται την Πέμπτη και ο Ρουμάνος κόουτς του Δικεφάλου γνωρίζει πως πολλά θα κριθούν από τον τρόπο που θα μπουν οι παίκτες του στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό που ζητάει μιλώντας σε ομιλίες ή σε προσωπικά τετ α τετ με ποδοσφαιριστές ο Λουτσέσκου είναι να εκμεταλλευτούν την έδρα, να μπουν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και να δείξουν τις προθέσεις τους από το πρώτο λεπτό.

  Με Χουάνκαρ και σημαντική επιστροφή ο Άρης κόντρα σε Ολυμπιακό

Ειδικά σε ότι αφορά το πρέσινγκ προς τον αντίπαλο και το πως θα συμπεριφέρονται όταν ο αντίπαλος έχει την μπάλα, ο 54χρονος κόουτς είναι κάθετος και σαφής. Θέλει να δει πάθος, κλεψίματα, αυταπάρνηση και γρήγορη μετάβαση που θα φέρουν εύκολα την μπάλα στα πέριξ ή μέσα στην περιοχή της Μπεϊτάρ. Ταυτόχρονα ο Λουτσέσκου έχει ζητήσει να μείνει αυτή η ορμή, αλλά ταυτόχρονα να μην φορτωθούν οι παίκτες του με παραπανίσιο άγχος, σε περίπτωση που δεν έρθει ένα γρήγορο γκολ.

«Πρέπει να δείξουμε από το πρώτο λεπτό τις διαθέσεις μας. Ο αντίπαλος είναι μια καλή ομάδα και θέλει προσοχή, όμως εξαρτάται από εμάς σε μεγάλο βαθμό η εξέλιξη του αγώνα. Δεν θα πρέπει να έχουμε άγχος, είναι στο χέρι μας να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο και πάρουμε μια νίκη, θα πρέπει να παίξουμε με την αποφασιστικότητα ενός αγώνα χωρίς ρεβάνς», είναι μερικές από τις ατάκες του Λουτσέσκου προς τους παίκτες του στις τελευταίες προπονήσεις.

  Κρούση ΑΕΚ με πολλά χρήματα σε Ράμος, αποφασίζει ο Αλμέιδα - Σύνδεση με ΠΑΟ

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Stop” Κορδόν-Μαρτίνεθ για Τορουναρίγκα, δυνατά άλλη μεγάλη ελληνική ομάδα – “Χαλάστρα” Οκαφόρ σε Παυλίδη!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: