Αλλαγή δεδομένων στον Άρη – Δυσκολεύει η απόκτηση στόπερ – Μόνο έτσι έρχεται παίκτης

Διαφ.

Εξελίξεις στους Κίτρινους καθώς μπορεί μέχρι πριν ελάχιστες μέρες να ήταν δεδομένο ότι θα αποκτηθεί άμεσα κεντρικός αμυντικός, όμως τα δεδομένα φαίνεται να έχουν αλλάξει.

Άρης: Με τις ώρες περνούν, φαίνεται ολοένα και πιο δύσκολο να προλάβει να κάνε μεταγραφή στόπερ ο Άρης και να προλάβει να τον δήλωση στην ευρωπαϊκή λίστα. Κάτι για το οποίο έχει περιθώριο ως σήμερα στις 18:00. Οι προσπάθειες συνεχίζονται έχουν εντοπιστεί υποψήφιοι παίκτες, ωστόσο οι Κιτρινόμαυροι καταλήγουν στην απόφαση να μην λειτουργήσουν υπό πίεση και να αποκτήσουν ποδοσφαιριστή, μόνο αν έχει τα χαρακτηριστικά που ψάχνουν. Υπάρχει βέβαια πάντως το ενδεχόμενο της… ανατροπής λίγες ώρες πριν την λήξη της διορίας, αλλά…

Την ίδια ώρα στην Πολωνία γράφουν ξανά για το ενδιαφέρον για τον Λίντσεϊ Ρόουζ, ωστόσο ο τελευταίος έχει δηλωθεί κανονικά στην ευρωπαϊκή λίστα της Λέγκια, δείγμα του ότι δεν είναι προχωρημένο το θέμα της μεταγραφής του στον Άρη. Άλλωστε όπως τονίσαμε και χθες ο Γαλλομαυριτανός δεν αποτελεί μεταγραφική προτεραιότητα για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Πηγή: sfina.gr

  Τινάζει την... μπάνκα ο Ηρακλής! Σκάει μεταγραφή Έλληνα διεθνή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πωλείται ο Κοτάρσκι, 4 οι υποψήφιοι αντικαταστάτες – Στην Αθήνα ο αντι-Λιβάι για ΑΕΚ!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: