Με τους έμπειρους ο Άρης κόντρα στην Αραράτ – Η πιθανή ενδεκάδα που θα κατεβάσει ο Τερζής

Ο Άρης θα αναμετρηθεί εναντίον της Αραράτ με τη βοήθεια των έμπειρων παικτών του. Παρακάτω παρουσιάζεται η πιθανή ενδεκάδα που ο Τερζής θα επιλέξει να ξεκινήσει.

Με τους έμπειρους ο Άρης κόντρα στην Αραράτ – Η πιθανή ενδεκάδα που θα κατεβάσει ο Τερζής


Διαφ.

Ο Αλέξης Σαββόπουλος τόνισε ότι συγκέντρωση και σοβαρότητα θα είναι για τον Άρη τα κλειδιά του ματς με την Αραράτ και μίλησε για το πλάνο του Τόλη Τερζή.

Τα στοιχεία που καλείται να δείξει ο Άρης στην Αρμενία προκειμένου να αποφύγει τα παθήματα του παρελθόντος και, αντιθέτως, να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση τους στην επόμενη φάση του Conference League, κατέδειξε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Αλέξης Σαββόπουλος.

Θέλοντας και μη σου έρχονται στο νου τα παιχνίδια που έχει δώσει στην Ευρώπη ο Άρης τα προηγούμενα χρόνια, αφού αυτή είναι η πέμπτη σεζόν. Συνήθως τα πρώτα παιχνίδια, τα εκτός έδρας του βάζουν εμπόδια. Τις τρεις φορές που δεν είχε καλά αποτελέσματα, αυτό αποδείχτηκε και μοιραία. Θα πρέπει να θέσει τις βάσεις από το πρώτο ματς με την Αραράτ, λοιπόν. Πρέπει να το διορθώσει αυτό. Θα πάει στην πεπατημένη, δηλαδή να είναι κόμπακτ, να έχει την κατοχή της μπάλας και να χτυπήσει στις στατικές φάσεις για να βάλει ένα γκολ. Το κλειδί θα είναι η σοβαρότητα και η συγκέντρωση. Σε αυτή την περίπτωση θα πάρει αποτέλεσμα, είπε μεταξύ άλλων.

  Πρόβλημα σε ΠΑΟ! Εκτός με Παρτιζάν, Μακάμπι δύο βασικοί παίκτες

Ερωτηθείς για την 11άδα των κίτρινων, ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι ο Τόλης Τερζής δεν θα αλλάξει κάτι και θα πάει με τους Κουέστα, Εμπαγκατά, Φαμπιάνο, Οντουμπάτζο, Ματαρίτα, Ζουλ, Ρουπ, Νταρίντα, Μενέντες, Πάλμα και Γκρέι.

​ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πωλείται ο Κοτάρσκι, 4 οι υποψήφιοι αντικαταστάτες – Στην Αθήνα ο αντι-Λιβάι για ΑΕΚ!

 


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: