Και με τη… βούλα παίκτης Αλ Ετιφάκ ο Χέντερσον – Τόσα λεφτά θα πάρει η Λίβερπουλ από τη μεταγραφή (ΦΩΤΟ)


Και με τη… βούλα παίκτης Αλ Ετιφάκ ο Χέντερσον – Τόσα λεφτά θα πάρει η Λίβερπουλ από τη μεταγραφή (ΦΩΤΟ)


Διαφ.

Και με τη… βούλα παίκτης της Αλ-Ετιφάκ είναι ο Τζόρνταν Χέντερσον, καθώς ο σύλλογος από τη Σαουδική Αραβία, αλλά και η Λίβερπουλ, ανακοίνωσαν σήμερα τη μεταγραφή του Άγγλου μέσου.

Λίβερπουλ: Και με τη… βούλα παίκτης της Αλ-Ετιφάκ είναι ο Τζόρνταν Χέντερσον, καθώς ο σύλλογος από τη Σαουδική Αραβία, αλλά και η Λίβερπουλ, ανακοίνωσαν σήμερα τη μεταγραφή του Άγγλου μέσου. Τα βρετανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι η Αλ-Ετιφάκ θα καταβάλει περίπου 12 εκατομμύρια λίρες συν μπόνους επίτευξης στόχων για τον Χέντερσον, ο οποίος αποχωρεί από το «Άνφιλντ» μετά από 12 χρόνια. Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, ο Χέντερσον θα έχει εβδομαδιαίες αποδοχές περίπου 700.000 λίρες.

Στην Αλ-Ετιφάκ ο Χέντερσον θα… ανταμώσει ξανά με τον -άλλοτε συμπαίκτη του στη Λίβερπουλ- Στίβεν Τζέραρντ, ο οποίος ανέλαβε στις αρχές Ιουλίου την τεχνική ηγεσία της ομάδας για τρία χρόνια. Ο Χέντερσον εντάχθηκε στο δυναμικό της Λίβερπουλ το 2011, προερχόμενος από τη Σάντερλαντ, και πήρε το περιβραχιόνιο του αρχηγού μετά την αποχώρηση του Τζέραρντ για τους Λος Άντζελες Γκάλαξι, το 2015.

Ο Χέντερσον αγωνίστηκε σε σχεδόν 500 αναμετρήσεις με τη Λίβερπουλ σε όλες τις διοργανώσεις και κατέκτησε -μεταξύ άλλων- την Premier League και το Champions League, καθώς επίσης το Κύπελλο Αγγλίας, δύο League Cup, το Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων και το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ.

  Το πείραγμα Μιλουτίνοφ σε Βεζένκοφ για το Εuroleague Fantasy (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα… τρέλα Μελισσανίδη μετά τον Λιβάι, “όχι” σε κέρδος 10.800.000 – Δεύτερος Ίνγκασον στον ΠΑΟΚ, φεύγει με 5 plus εκατ.!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: