"Πληρώνει ότι δεν έχει βρει βασικό φορ και αντί-Κούρτιτς ο ΠΑΟΚ – Πάει πλέον σε εχθρικό περιβάλλον"


“Πληρώνει ότι δεν έχει βρει βασικό φορ και αντί-Κούρτιτς ο ΠΑΟΚ – Πάει πλέον σε εχθρικό περιβάλλον”


Διαφ.

Η πρόκριση του ΠΑΟΚ επί της Μπεϊτάρ ή όχι θα παίξει ρόλο και για το… εγχώριο μέλλον του ΠΑΟΚ όπως σχολίασε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Οι… παθογένειες που έχει ο ΠΑΟΚ του κόστισαν την ευκαιρία να «καθαρίσει» την πρόκριση με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ και παράλληλα τον βάζουν σε δύσκολη θέση, όπως εκτίμησε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

«To φαβορί έχει 180 λεπτά να μετουσιώσει την ανωτερότητά του σε αποτέλεσμα. Ο ΠΑΟΚ έχασε τα πρώτα 90 και πάει τώρα σε πιο εχθρικό περιβάλλον για την πρόκριση. Η τακτική θα παίξει δεύτερο ρόλο, είναι ματς για ψυχή, μυαλό και νικητές. Σε αυτά που υστερεί δηλαδή. Δεν είχε μεγάλη φάση εντός περιοχής, απέναντι στην Μπεϊτάρ. Έπαθε μεγάλη ζημιά από το χαμένο πέναλτι, γιατί δυσκολεύεται να διαχειριστεί την στραβή.

Καταλαβαίνω την τακτική του προπονητή να θέλει να τονώσει και να εμψυχώσει τους παίκτες του, για την πρόκριση, αλλά πρέπει να ειπωθούν κάποια πράγματα. Ο ΠΑΟΚ πληρώνει ότι δεν έχει ακόμα τον βασικό του φορ, ότι δεν έχει βρει τον διάδοχο του Κούρτιτς. Εννοείται ότι ο Λουτσέσκου δεν θέλει να πιέσει αυτή την ομάδα, αυτή την στιγμή. Πάει για ένα ματς όλα για όλα», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού ξεκαθάρισε ότι θα είναι άλλος ο Δικέφαλος του Βορρά στο πρωτάθλημα με Ευρώπη και άλλος χωρίς, εξηγώντας και το γιατί. Παράλληλα, επισήμανε ότι θα είναι μεγάλη υπόθεση για τον ΠΑΟΚ η επιστροφή του Αουγκούστο, αλλά και του Βιεϊρίνια στη ρεβάνς με τους Ισραηλινούς.

  Εντολή Μεντιλίμπαρ στον Ολυμπιακό - Αυτός θα εκτελεί τα στημένα - Έκπληξη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Όχι και μεγαθήριο η Μπεϊτάρ – Δεν μπορεί με τα λεωφορεία ο Τόμας – Αν δεν περάσει ο ΠΑΟΚ…


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: