Προανήγγειλε μεταγραφή πρωτοκλασάτου στόπερ μέχρι την Δευτέρα στον ΠΑΟ ο Αθανασίου!


Προανήγγειλε μεταγραφή πρωτοκλασάτου στόπερ μέχρι την Δευτέρα στον ΠΑΟ ο Αθανασίου!


Διαφ.

Θέμα ημερών δεν αποκλείεται να είναι η απόκτηση κεντρικού αμυντικού στον Παναθηναϊκού, όπως σημείωσε ο Νίκος Αθανασίου.

Εν αναμονή των, άμεσα πιθανότατα, εξελίξεων αναφορικά με την μεταγραφή ενός ακόμα πρωτοκλασάτου κεντρικού αμυντικού από πλευράς Παναθηναϊκού βρισκόμαστε πλέον, όπως τόνισε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου.

«Οι μόνοι διαθέσιμοι στόπερ είναι οι Σένκεφελντ-Γεντβάι αυτή την στιγμή, οπότε μέσα στο Σαββατοκύριακο είναι πιθανό να έχει ολοκληρώσει ο Παναθηναϊκός την απόκτηση ενός ακόμα κεντρικού αμυντικού. Μέχρι την Δευτέρα ενδέχεται να έχει προκύψει κάτι οριστικό για το κέντρο της άμυνας του Παναθηναϊκού.

 

Το είπαμε και χθες αυτό που προκύπτει είναι ότι θα έρθει ένας παίκτης που θα διεκδικήσει θέση βασικού, όχι τύπου Πούγγουρα, χωρίς να θέλω να μειώσω το παιδί. Αυτή τη στιγμή ο μόνος σίγουρος είναι ο κεντρικός αμυντικός, δε μπορώ να πω ότι θα γίνει κάτι άλλο μετά το ματς με την Ντνίπρο, που έχει απόλυτη προτεραιότητα. Μέσα στο καλοκαίρι θα γίνει κίνηση και για δεξιό μπακ, ενδεχομένως και για χαφ», είπε μεταξύ άλλων.

Ο Αθανασίου σημείωσε ότι ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να αντιμετωπίσει τη ρεβάνς με την ουκρανική ομάδα σαν να είχε έρθει 0-0 το πρώτο ματς, φέρνοντας για παράδειγμα και το τελευταίο 10λεπτο του αγώνα στο Κόζιτσε.

  Εν ενεργεία ποδοσφαιριστής κατηγορείται για λαθρεμπόριο 60 κιλών κάνναβης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εξελίξεις για τη “βόμβα” Μίχαϊλιουκ που ψάχνει ο Παναθηναϊκός – Δελεαστική πρόταση 3 εκατομμυρίων!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: